Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh canim, neler yasamissinBenim hamileliklerimde hcg 1000 den yukarı çıkmıyordu. Oraya kadar gidip kanamayla düşük oluyordu.5 düşükten sonra 5 inci senede 6 Hamileliğim de adet günümden önce testte 750 çıktı.2 gün sonra dr gittigimde 1050 çıktı olması gereken rakam 1500 dr bu gebelik gelişecek gebelik deil sen bunu düşür öyle gel dedi.eşimin o anki umutsuz yüz halini asla unutamam.ben gurbetteydim bunu diyen Prof ankaranın tanınan dr larından bana bir ilaç verdi ilaç düşük ilaciymis.ben eve gitmeden direk ankaradan istanbula gittim ailemin yanına ilacı hastane yazmiyor hematologun yazması gerekiyormuş kanserli hastalar kullanıyormuş. Tekrar test yaptırdım 2 gün sonra olması gereken rakam 2200 benim hcg degerim 4000 bana bebegimi düşürtecekti o ilaç dr yazmayınca alamamıştım sonuç 3 yaşında süper zeki kızım var ümitsizliğe kapılma Yaradan nasip ederse o zaten oluyor biraz uzun bir yazı oldu ama
.
bhcg değerinizdeki artış normal sınırlar içinde bu açıdan kendinizi üzmeyin. belki geç döllenme olmuştur o yüzden ufak rakamlarla başlamışsınız artışı yakalamaya. kese görünene kadar takip edilmesinde fayda var. ilerleyen günlerde kesenizi ve kalp atışınızı duyar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz umarım.Arkadaslar selam, bugun adetim geceli bir gun oldu ve cikan hcg sonuclarim sali gunu: 15 persembe:28 ve cumaresi:45
Sizce bu artis normal mi?
Daha once bir dis gebeligim var, cok korkuyorum, insallh hersey yolundadir
cok cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin.. Umarim soylediginiz gibi hersey yolunda gider.. Daha onumde uzun bir yolculuk var. Umarim guzel olur herseybhcg değerinizdeki artış normal sınırlar içinde bu açıdan kendinizi üzmeyin. belki geç döllenme olmuştur o yüzden ufak rakamlarla başlamışsınız artışı yakalamaya. kese görünene kadar takip edilmesinde fayda var. ilerleyen günlerde kesenizi ve kalp atışınızı duyar sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz umarım.
kesenizi bhcg 1500 olduğunda vaginal ultrasonla, 6000 olduğunda karından ultrasonla görebilirsiniz sizin bu artışla 10 günü bulur kesenizin görünmesi o yüzden sakin olup olumlu düşünceler içinde olmanızda fayda var.
hayda hemen kürtaj ne demek . değeriniz az daha artsın çarşamba ve cuma kan değerinize tekrar baktırın. çarşamba 2000-2300 civarında cumada 5000-5500 civarında olursa gebelik normal ilerliyodur çarşamba günkü değeriniz 2000 civarındayken progestan kullanılması düşük yaşamanızı bir nebze önleyecektir. büyük ihtimal cuma keseniz görünür. atıyorum gebelik kimyasal ise zaten kendiliğinden kanama olarak atılacaktır . parça kalacak bir durum yoksa kürtajada gerek yok. hatta siz başka doktora gidin. başka ultrason cihazı ile bakılsın iyi bir doktor olursa sizi daha da rahatlatır.Hanım lar bakar mısınız adet im 3 gün geçirmişti bhcg 98 çıktı 12 ağustosta Dün hafif kanama yasadim Dr a geldim alttan üstten baktı kese felan yok bhcg 1133 olmus 10 günde 1000 artmış anlayacaginiz Dr çarşamba tekrar kan ver dedi artmazsa değer kürtaj dedi direk Aranızda böyle olan var mı Moralim çok bozuk![]()
Cevabın için çok teşekkür ederim Bi nebze rahatlattin dilerim dediğin gibi değerlerim artar 1.5 yıl sonra bulup Dr da kürtaj deyince insan ne yapacağını bilemiyor Çok sağolhayda hemen kürtaj ne demek . değeriniz az daha artsın çarşamba ve cuma kan değerinize tekrar baktırın. çarşamba 2000-2300 civarında cumada 5000-5500 civarında olursa gebelik normal ilerliyodur çarşamba günkü değeriniz 2000 civarındayken progestan kullanılması düşük yaşamanızı bir nebze önleyecektir. büyük ihtimal cuma keseniz görünür. atıyorum gebelik kimyasal ise zaten kendiliğinden kanama olarak atılacaktır . parça kalacak bir durum yoksa kürtajada gerek yok. hatta siz başka doktora gidin. başka ultrason cihazı ile bakılsın iyi bir doktor olursa sizi daha da rahatlatır.
nedense doktorlar bekleme taraftarı olmuyor. dış gebelik gibi bir durum yoksa bence 8. -9. haftaya kadar müdahale edilmemesi gerekiyor yani ne olacaksa kendiliğinden olur biter. kürtaj yerine hapla rahim kasılmasını sağlayıp düşük yaptırılabilir. en azından bir kaç doktor edinmekte fayda var.Cevabın için çok teşekkür ederim Bi nebze rahatlattin dilerim dediğin gibi değerlerim artar 1.5 yıl sonra bulup Dr da kürtaj deyince insan ne yapacağını bilemiyor Çok sağol