- 5 Haziran 2015
- 152
- 49
- 18
- 39
- Konu Sahibi tubagoktas123
merhaba arkadaşlar bu konuda çok yeniyiz, tecrübeli arkadaşlardan cevaplar bekliyoru. beta hcg sonuçu 1261.24 olması sizce ne demektir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin demekmerhaba arkadaşlar bu konuda çok yeniyiz, tecrübeli arkadaşlardan cevaplar bekliyoru. beta hcg sonuçu 1261.24 olması sizce ne demektir.
gerçekten mi benim sonuç kağıdı çok garip pozitif ya da negatif diye bir şey yazmıyor diye anlamadım malum bu ilk testHamilesin demek
çok teşekkür ederim canlar :)Yaklaşık 5 haftalık hamilesin canım hayırlı olsun
yazmaz zaten. Değerden anlaşılıyor. Son adetin ne zamandı?gerçekten mi benim sonuç kağıdı çok garip pozitif ya da negatif diye bir şey yazmıyor diye anlamadım malum bu ilk test
Benimle aynı hafta öğrenmişsin. Ben de beklenen adetten 4 gün geçince öğrenmiştim bu civarda çıkmıştı. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah:)[/QAllah razı olsun canım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip eylesin inşallah :)
Hamilesin hayirli olsun hemde guzel çıkmış değerin doktora git 5 haftalık
Maalesef canım negatifPeki 0.30 hiç şans yok mu
Canim adetin geçtikten sonra 5 ten yukarda olmalı ve iki günde bir iki katına çıkmalı yani bu arkadasinki gibi olmalı. malesef negatif seninki ama yitirme umudunu genede lütfen azimle devam.etPeki 0.30 hiç şans yok mu