• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hcg değerlerim bakarmısınız ?

Kedersiz

canim kizim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
21.176
141
423
Herkese merhaba Rabbim 2.kez anne olmayı nasip edecek insallah.kizim 9 seneden sonra tüp bebek tedavisi ile oldu 28 aylık Suan ..dondurulmuş embriyoyla yine hamileyim RABBİM bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin insallah.
8.gün değerim 82.2
10.gün Degerim 301
12.gün Degerim.737
Doktor ikiz olabilir diyor ultrason günü netleşecek dedi ama ben cok merak ediyorum sizce ?

sizin değerlerniz kaç çıkmıştı ?

Herkese merhaba Rabbim 2.kez anne olmayı nasip edecek insallah.kizim 9 seneden sonra tüp bebek tedavisi ile oldu 28 aylık Suan ..dondurulmuş embriyoyla yine hamileyim RABBİM bu güzel duyguyu isteyen herkese tattirsin insallah.
8.gün değerim 82.2
10.gün Degerim 301
12.gün Degerim.737
Doktor ikiz olabilir diyor ultrason günü netleşecek dedi ama ben cok merak ediyorum sizce ?

sizin değerlerniz kaç çıkmıştı ?
Maşallah canım,Rabbim kucağına almayı nasip etsin,bizlere de dua et,degerlerin ikiz gibi,senin sorun neydi bu arada

Maşallah canım,Rabbim kucağına almayı nasip etsin,bizlere de dua et,degerlerin ikiz gibi,senin sorun neydi bu arada
aminnn...sorun sperm sayı düşüklüğü canım..duam hep evlat hasretiyle yanıp tutaşanlara bu derdi yaşadığım için çok iyi anlıyorum sizi ..Rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder inşallah

canim bnde kese gormek icin gun bekliyorum kasik agrilarin oluyor mu yine. bende hala agri oluyor

7. gün 41
9. gün 102
14. gün 1202
tek kese görüldü.. kasık ve bel ağrısı bu günlerde normal canım.. kendını cok dınleme hayırlı olsun :nazar::nazar:

Bnm 5. Gun embriyosu 12. gun bugun kan wrrdik sonucum 197.64 cikti dr um fena degil dedi Kizlar. Szce nasil kimyasal degildr dimi insallah ? 2 embriyo konulmustu ama iki embriyo degeri degil gbi. Allahim nolur birakmasin bizi yawrularimiz. Sali gunune tekrarla dedi dr um

Bnm 5. Gun embriyosu 12. gun bugun kan wrrdik sonucum 197.64 cikti dr um fena degil dedi Kizlar. Szce nasil kimyasal degildr dimi insallah ? 2 embriyo konulmustu ama iki embriyo degeri degil gbi. Allahim nolur birakmasin bizi yawrularimiz. Sali gunune tekrarla dedi dr um
Canım bir kacgundur araştırıyorum beta hcg değerleri ile tek veya çoğul olduğu anlaşılmazmis değeri yüksek olup tek kese törende var düşük olup çift gorende

13.gün 1168 di 17.gün 10.200 oldu en son böyleydi doktor yine de ikiz kesin degil demişti..
Off kedilerinefendisi off biliyormusun bugün de kan verdim salakca merakimdan:)
12.gün Degerim 737 den 14.gün Degerim 1424 e çıktı hala ısrarla neden tekraliyorum bende emin değilim çarşamba günü ultrasona gidecem o gün kesinleşecek zaten tek mi ciftmi diye

Canım transferin kaçıncı günü yarın ? .seninle sat tarihlerimiz aynı .ben çarşamba günü gidecem doktora. erken değil mi ?

yok cnm erken degıldır herhalde transfer 8 ocaktı benım transferle beraber 19. gunum yarın doktorum o sekılde cagırdı benımde beta hcg yuksek deger yuksek olunca goruluyomuş

Off kedilerinefendisi off biliyormusun bugün de kan verdim salakca merakimdan:)
12.gün Degerim 737 den 14.gün Degerim 1424 e çıktı hala ısrarla neden tekraliyorum bende emin değilim çarşamba günü ultrasona gidecem o gün kesinleşecek zaten tek mi ciftmi diye
Rahat ol nasipte ne varsa o olur ikiz korkutuyor ama güzel :) hayırlısını dile..

yok cnm erken degıldır herhalde transfer 8 ocaktı benım transferle beraber 19. gunum yarın doktorum o sekılde cagırdı benımde beta hcg yuksek deger yuksek olunca goruluyomuş
canim seninle transferimiz ayni gun beni cuma kese icin cagirdi sat 25 aralikti kan tahlilini en son 14. gun tekrarladim baktirmam gerekirmi sizce

canim seninle transferimiz ayni gun beni cuma kese icin cagirdi sat 25 aralikti kan tahlilini en son 14. gun tekrarladim baktirmam gerekirmi sizce

bence gerek yok cnm bende 15. gun baktırdım bı daha baktırmadım benım sat 22 aralık inş görurum yarın çok heyecanlıyım..

Kizlar bn pazar gunu 12.30 gbi kan verdim sali gunu tekrarlamami soyledi dr um. Ayni saatlerde mi wermeliyim kani yoksa daha erken de wersem sonuca bi etkisi olurmu?

Back
X