Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değer normal mi merak ediyorum inş dediğin gibidirbelkide ikiz gebelikdir olumlu dusunmeye caliş tatlim :) ikiz gebelikde artiş fazla olur
Bazen 2 kattan daha fazla artabiliyor. Sorun değil yani.Arkadaşlar ben 9 temmuzda adetim iki gün geçince test yaptım sonuç 221.9 bugün yani 13 temmuzda tekrarladım artış nasıl diye sonuç 1559.8.. İki gün arayla iki kat artmadı gerekmiyo mu yani 800 lerde olması lazım değil mi çok artmamış mı bi sorun varmıdır ???
Arkadaşlar ben 9 temmuzda adetim iki gün geçince test yaptım sonuç 221.9 bugün yani 13 temmuzda tekrarladım artış nasıl diye sonuç 1559.8.. İki gün arayla iki kat artmadı gerekmiyo mu yani 800 lerde olması lazım değil mi çok artmamış mı bi sorun varmıdır ???
Yok hayır aynıCnm farkli laboratuvarlarda mi yaptirdin bazen laboratuvardan lavaratuvara göre değişiklik olabiliyormus
Arkadaşlar ben 9 temmuzda adetim iki gün geçince test yaptım sonuç 221.9 bugün yani 13 temmuzda tekrarladım artış nasıl diye sonuç 1559.8.. İki gün arayla iki kat artmadı gerekmiyo mu yani 800 lerde olması lazım değil mi çok artmamış mı bi sorun varmıdır ???
C nm kaç haftalık bebeğin belki hemen adetten sonra hamile kalmışsındır belki çoğul gebelikte bir sakıncası yok az olmasın çok olsunArkadaşlar ben 9 temmuzda adetim iki gün geçince test yaptım sonuç 221.9 bugün yani 13 temmuzda tekrarladım artış nasıl diye sonuç 1559.8.. İki gün arayla iki kat artmadı gerekmiyo mu yani 800 lerde olması lazım değil mi çok artmamış mı bi sorun varmıdır ???
normalde en az %60 olmalı canım çok artması problem değil benim 1 günde 2 katına çıkıyordu nerdeyse tek gebelik ikiz değil başta ben ikiz sandım ama doktor hayır dedi günlük %60 oranında artabiliyormuşArkadaşlar ben 9 temmuzda adetim iki gün geçince test yaptım sonuç 221.9 bugün yani 13 temmuzda tekrarladım artış nasıl diye sonuç 1559.8.. İki gün arayla iki kat artmadı gerekmiyo mu yani 800 lerde olması lazım değil mi çok artmamış mı bi sorun varmıdır ???
Canım gebeliğin hayırlı olsunArkadaşlar ben 9 temmuzda adetim iki gün geçince test yaptım sonuç 221.9 bugün yani 13 temmuzda tekrarladım artış nasıl diye sonuç 1559.8.. İki gün arayla iki kat artmadı gerekmiyo mu yani 800 lerde olması lazım değil mi çok artmamış mı bi sorun varmıdır ???
Canım mrb kıyas yapma döllenmeyle alakalı önemli olan kaç olduğu değil iki günde bir ikiye katlaması o yüzden telaş yapma ...herkese çok tşk ederim bi sıkıntı yok doktora gittim kese görünmedi bayramdan sonra inş görürüz .. İyi temenniler için çok sağolun Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşCanım ben buraya yeni üye oldum. Benim adetim 10 temmuzda olmalıydı ama olmayınca bugün test yaptırdım ve 718 çıktı. Şimdi senin sonuçlarını okuyunca benimki bayağı bi düşük geldi bana. 2 gün sonra yeniden bakılıcak. Kötü bişiy olmaz inşallah. Allah isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah