Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşılama öncesi çatlatma iğnesi yapıldığı için idrarda yanıltıcı pozitif çıkmıştır. çünkü o iğnenin içeriğinde gebelik hormonu içerir.Merhaba kızlar ben aşılama yaptırdım bugün 13. günüm . Dün 3 adet freely marka gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı bu sabah kendimden emin bir şekilde hastaneye gittim kan testi sonucum 0.484 acaba kan değerim yükselirmi bu saatten sonra .
tebrikler. rahat olun doktorlar en az iki kat artmasını bekler.Arkadaşlar ben 9 temmuzda adetim iki gün geçince test yaptım sonuç 221.9 bugün yani 13 temmuzda tekrarladım artış nasıl diye sonuç 1559.8.. İki gün arayla iki kat artmadı gerekmiyo mu yani 800 lerde olması lazım değil mi çok artmamış mı bi sorun varmıdır ???
Kasıkta ağrı var acaba iğnelerden dolayı mı ? 2. Aşılamayı düşünüyoruz kara kara ikimizede sorun yok ama ortada bebekte yokaşılama öncesi çatlatma iğnesi yapıldığı için idrarda yanıltıcı pozitif çıkmıştır. çünkü o iğnenin içeriğinde gebelik hormonu içerir.
aşılamadan sonra kasıkta ağrı oluyor. ben de üç kere yaptırdım, tutmadı aşılamadan üç ay sonra tedavisiz hamile kaldım. 2. aşılamada tutma olasılığı 1. ye göre daha yüksek. inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuzKasıkta ağrı var acaba iğnelerden dolayı mı ? 2. Aşılamayı düşünüyoruz kara kara ikimizede sorun yok ama ortada bebekte yok
Siz çok bilgilisiniz çok teşekkür ederim . Ben 12 . Gün Yaptım idrar testim negatifti 13. Gün poZitif olunca sandım ki ilacın iğnenin etkisi bitti hamileyim sandım Allah evladınıza uzun ömürler versin darısı başımızaaşılamadan sonra kasıkta ağrı oluyor. ben de üç kere yaptırdım, tutmadı aşılamadan üç ay sonra tedavisiz hamile kaldım. 2. aşılamada tutma olasılığı 1. ye göre daha yüksek. inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
sonradan poziitf çıkması ilginç. inşallah hamilesindir.Siz çok bilgilisiniz çok teşekkür ederim . Ben 12 . Gün Yaptım idrar testim negatifti 13. Gün poZitif olunca sandım ki ilacın iğnenin etkisi bitti hamileyim sandım Allah evladınıza uzun ömürler versin darısı başımıza
hiç sanmıyorum umudum falan kalmadı bütün gün yattım uyudum .kan testi ne diyorsa o . 2. Aşılama için biraz ara verir tekrar deneriz. Tekrar teşekkür ederimsonradan poziitf çıkması ilginç. inşallah hamilesindir.