hcg icin yardimm

melekoz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
3
0
34
Merhaba arkadaslar yeni uyeyim nereye yazacami bilemedim epeydir takip ediyorum cok yardimci oluyosunuz birbirinize.benimde bi sorum olacak siddetli kasik we bel agrisindan hastaneye gittim we hcg pozitif % 56 gebelik war dedi doktor ama 2 gun sonra kesin belli olur dedi p.tesi tekrar kan werecem sizce nedir durum :KK43: ayrica 1bucuk yillik ewliyim 6 aydir bebis istiyoduk bu ay adetimde 3 gun gecti.ama olmaz dedim adetimde odum olacam onun agrisidir dedim sok oldum bunu duyunca nolurr yardimmm

Merhaba arkadaslar yeni uyeyim nereye yazacami bilemedim epeydir takip ediyorum cok yardimci oluyosunuz birbirinize.benimde bi sorum olacak siddetli kasik we bel agrisindan hastaneye gittim we hcg pozitif % 56 gebelik war dedi doktor ama 2 gun sonra kesin belli olur dedi p.tesi tekrar kan werecem sizce nedir durum :KK43: ayrica 1bucuk yillik ewliyim 6 aydir bebis istiyoduk bu ay adetimde 3 gun gecti.ama olmaz dedim adetimde odum olacam onun agrisidir dedim sok oldum bunu duyunca nolurr yardimmm
2 gün sonra testi yenile artışa göre yönlendiriyor doktor canım

Bu HGC konusu çok sıkıntılı ... ben 30 mayıs ta 351.77 -- 2 haziranda 906 --- 4 haziranda , hafif kahverengi leke gördüğüm için acilen gittiğim Koşuyolu Medipol hastanesinde 1242-- öğleden sonra gittiğim farklı bir hastanede 1453 değerleri gördüm...

Medipol deki dr. gebelik geriliyor, yada dış gebelik var...dopler çektir gel bu gebeliği sonlandırmamız gerekecek dedi... Lanet olsun böyle Dr.lara... sözde çok ünlü doç. dr. Şükriye leyla Altuntaş... asla ve asla tavsiye etmiyorum... çok yoğun olduğu başından savmaya çalıştı.. moralimi alt üst etti.. soru sormama müsade etmedi.. zaten hepiniz çok soruyorsunuz diyerek lafı ağzıma tıktı....tüm gün ağladım beni mahfetti. ve yanlış teşhisi yüzünden kim bilir kaç annenin canını yaktı. 250 TL dopler parası için değmez yazıklar olsun.

Arkadaşımı aradım.. sakın karar verma başka dr. gidelim dedi.. Ardından başka bir hastaneye gittim yeniden test yaptırdım sonuç biraz daha yüksek çıktı ve dr. değer 1500 olmadan ve kese görünmeden bir karar vermeyelim dedi.

Bana neler olabileceğini tek tek anlattı... 950 beta hcg den yüksek değerlerin dış gebelik ihtimalinin az olduğunu söyledi... 1500 e ulaşmayan değerle ilgili herhangi bir dopler in işe yaramayacağını çünkü kesenin görülmeyeceğini anlattı.
Bazı gebeliklerde hormonlar yavaş yükselebilirmiş. Kontrol altındayken korkma ve moralini bozma dedi...

Dolayısıyla erken karar vermeyin mutlaka başka bir hekimle görüşün... Adı çok duyulmuş diye sakın inanmayın. Yoğun oldukları için ilgilenmiyorlar bile...

Yarın 4. kez beta hcg yapılacak orana göre karar verilecek.

Rabbim hepimizin evladını bağışlasın. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

X