Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Eğer pregnyl yada ovitrelle gibi bir ilaç kullanmıyorsanız bu erken gebelik kaybı demektir.,Ilk yapılacak şey karı koca kromozom analizi yaptırmanız olacaktır .Bir sonraki gebeliğinizde Clexane 0.4 iğneyi gebe kalınca uzun bir süre kullanmak olacaktır.Yine düşerse bana ulaşın size Detaylı inceleme ve özel ilaç uygulamak gerekebilir. Dr HITekin
Merhaba Eğer pregnyl yada ovitrelle gibi bir ilaç kullanmıyorsanız bu erken gebelik kaybı demektir.,Ilk yapılacak şey karı koca kromozom analizi yaptırmanız olacaktır .Bir sonraki gebeliğinizde Clexane 0.4 iğneyi gebe kalınca uzun bir süre kullanmak olacaktır.Yine düşerse bana ulaşın size Detaylı inceleme ve özel ilaç uygulamak gerekebilir. Dr HITekin
Merhaba HCG hormonu bebeğim beslenmesini sağlayan eşi Tarafından salgılanan bir Hormondur.Bu hormonun yükselip alçalmasına bu hormonu salgılayan trfoblazt hücrelerinin üremesi be ölümüyle ilgilidir. Dr HITekin
Merhaba ben bir kimyasal gebelik yaşadım. 3 ay sonra da 8 haftalık bebeğim kalbi durduğu için alındı. son adet tarihim 6 Mayıs. 29 mayısta beta hcg 20 1 haziranda 103 3 haziranda 91 5 haziranda 187 çıktı testlerin hepsi aynı hastanede yapıldı ancak 91 187 çıkan değer hastanenin test cihazı bozulduğu için yeni makinede yapıldı. 1 haftadır clexane 0.6 kullanıyorum. değerleri yorumlayabilir misiniz?
Merhaba pco hastasıyım 1.5 aydır tedavi görüyorum.klomen ve ovitrella ile geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay tekrar iğne oldum yine pozitif fakat Pazar 22olan değerim Perşembe 57 Dr sağlıksız bi iki güne Düşüş olacaktır dedi.bir umut yokmu ve neden kimyasal gebelik yaşıyorum bilgi rica ediyorum teşekkürler
Merhaba Bu durumda eşinize ve kendinize 180k Moleküler Karyotipleme yaptırmanızı öneririm .Muhtemeldir ki bir sorun bulunamayacak.Daha sonra detayları bildiricem. Saygılarımla Dr HITekin