Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
üç gündür mide bulantısı çekiyorum yemekten kalkma derecesinde bugün doktora gittim acilde test yaptı şüphem olduğu için ve sonuç 0-5 arası 4.6 çıktı doktor negatif dedi adetime daha 11 ,12 gün var sizce hamile olma olasılığım var mıdır?
üç gündür mide bulantısı çekiyorum yemekten kalkma derecesinde bugün doktora gittim acilde test yaptı şüphem olduğu için ve sonuç 0-5 arası 4.6 çıktı doktor negatif dedi adetime daha 11 ,12 gün var sizce hamile olma olasılığım var mıdır?
Canım adetine 11-12 gün varken belli olmaz. Döllenme olduysa da bir kaç günlüktür. Daha çoook erken :) En doğru sonuç için adetinin gecikmesini bekle. Bir de o kadar erken bulantı olmaz. İnşallah hamilesindir.
Ben adetimden 9 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı deger düşük çıktı telde öğrendim güzel sonucu eşim sonucu almaya gittiğinde Biyolog değeri düşük dış gebelik olabilir dedi kese gözükmedibüyük ultrason da gördüler yani adet gecikmesi en iyi çözüm insan üzülüp geriliyor adet gecikmesini bekle Rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu