HEDEF: ** haftada 1 kilo **

W Water Air mutlu yillar canim. Dogum gunu icin gayet hafif bir menu olmus tebrikler :))

liliyaa benim de yalan oldu yogurt :)) disarda yedim az once.

Biftekli salata, zeytinyagi biraz abarttim cok koydum :) biftegin uzerinde cheddar peynir eritmisler. Tam doymadim, 3 tane de izgara kofte yedim. Bugunku nutella faciasindan sonra yarin yine sıkı bir sekilde diyete devam.

yarın yaparız yoğurdu:)) ben hurma alamadım yarın alacam. iyi yine salata yemişsin hem de erken saatte. haftasonuna kadar çoktaaan toparlarsın.

Iyi akşamlar kızlar tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum W Water Air doğum günün kutlu olsun canım kızlar 10 gündür evimden uzakta şehirdısında eğitimdeyim kendi evimi düzenimi arıyorum regl de oldum cmt ve hiç keyfim yerinde değil kac gündür baskülüm yok yanımda akşam eczanede eğitime gittiğim kıyafetlerle tartıldım 66.300 çıktım gecen hafta 65.400 düm arada +900 gr fark var ama doğru sonucu yansıtıyor mu emin değilim her zamanki tartıldıgım baskül değil malum ve de evimde sabahları wc den çıktıktan sonra iççamışırlarımla tartılırdım şimdi hem tok karnına hem de ayakkabılarla tartıldıgımdan basküldeki rakamın gerçekçi olmadığını düsünüyorum liliyaa canım yine bugünkü rakamı yaz inşallah evime dönünce çok daha iyi rakamları görücem

yarın yaparız yoğurdu:)) ben hurma alamadım yarın alacam. iyi yine salata yemişsin hem de erken saatte. haftasonuna kadar çoktaaan toparlarsın.
Evet canim yarin yapalim. Ben 2 gun normal kahvaltimi yapip ogle ve aksam yogurt yumurta ya da yogurt tavuk yemeyi dusunuyorum

Hos geldin canim. Yemek sonrasiysa ve uzerinde kot falan varsa kesin 1 kilo arti cikarsin bence.

canım hem akşam saatinde hem kıyafetlerle tartılmışsın fazla çıkmıştır kesin. yazarım tabi sana kolay gelsin evine sağ salim dön inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…