- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
Kesinlikle katılıyorum canım bende aynı psikolojide oluyorum evimden uzakta diyet yapmakta çok zorlaniyorumSagol canim. Dikkat etmeye calisicam. Sehir disina ya da yurtdisina cikinca nedense pek diyet yapamiyorum ben. Illa kendi evimde olmam lazim :))
Aynen hipotiroidi hastasiyim ilaç kullanıyorum ve gram la veriyorum verirken ama alırken bir haftada iki kilo alabiliyorumAman bak ben 1 aydır aldığım kiloları 2 aydır veremedim emeklerini ziyan etme
bütün gün toplam kaç kalori almış oldun?Yaklaşık 350 kalori aldım çok mu artı görür müyüm
pztesiye kadar hallet istersen canım:)Evdeki tartının pili bitti gidip almıyorum korkudan :)
oyy akşam ipin ucu kaçmış:)Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımsabah klasik bi kahvaltı yaptım bikac dilim kşar yarım yumurta 5-6 zeytin yarımda simit yedim öğlenki menüyü pek beğenmedim 1 porsiyon tas kebabı 2-3 kaşık yayla çorbası bikac kaşık vişne hoşafından aldım ama akşam kaçırdım biraz kıymalı pide ve yanında bikaç çeşit meze ve de irmik helvası yedim
Balık burcuyum canım ben yükselenim akrep
Bilmiyorum canım ama hafif atlatmistim bugünbütün gün toplam kaç kalori almış oldun?
nasıl bir eğitimmiş o öyle amma da uzunKesinlikle katılıyorum canım bende aynı psikolojide oluyorum evimden uzakta diyet yapmakta çok zorlaniyorumsana kolay gelsin neyseki 2 günlügüne gidiyosun ben 2 haftalığına geldim bitmedi hala 1 haftam var nerdeyse
artı görmezsin o zaman bence. en çok sabit kalırsın.Bilmiyorum canım ama hafif atlatmistim bugün
Aaa çok iyi canımyarım saat önce 1 kase yoğurt ve 3 hurma yedim.
bütün gün yaklaşık 1000 kalori almış oldum.
evet bugünü kaçamaksız atlattım başardım:) inşallah tüm hafta böyle gider.Aaa çok iyi canım
Baska kaçamak yok migdem küçülmüş sufle fazla geldi siginamiyorum kaç saattirartı görmezsin o zaman bence. en çok sabit kalırsın.
ne güzel ya seviniyorum böyle duyunca.Baska kaçamak yok migdem küçülmüş sufle fazla geldi siginamiyorum kaç saattir
Inşallah halledicem korkunun ecele faydası yokpztesiye kadar hallet istersen canım:)
Başak burcuyum yukselenim terazikızlar burçlarınız neler? akrep var mı içinizde:)
Başak burcuyum yukselenim terazikızlar burçlarınız neler? akrep var mı içinizde:)
Dikkat et kendine stresliyken bende oyleyim ama yinede yediklerine dikkat etBen 2 gunlugune sehir disina cikicam kizlar, muhtemelen pek aktif olamam burda. Gecen haftalarda vefat eden bir muvekkilimin vasiyetnamesini aciklicam ailesine. Kalabalik ve problemli bir aile, hic anlasamiyorlar birbirleriyle, o yuzden cok stresli olacak. Olay cikacak aralarinda yuzde yuz. Diyeti bozmamaya calisicam, stresliyken cok yiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?