• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Sabah süt , yumurta
öğlen 3 kepçe ezogelin çorba, üzerine bir kaç tane kıtır ekmek .
Sey bir de çikolata.

ben yine bir delilik yaptım. 150 gram kadar hurmayı bi oturuşta yedim bitirdim. bide badem yedim 10 tane kadar. hani alkış :rolleyes:

Hedefin 60 di di mi canım hedefini yukseltebilirsin bence
Evet 60 ama bugun iki ayri kisiden olumsuz yorum aldim.bana bir akil verin kizlar...zayiflamissin iyi gezelde benim yuzum kucuktur yuzun daha cok kuculmus ve kirisikliklarin ortaya cikti dediler yaaa..yani ne dicemi bilemedim zayifladigima sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim

Evet 60 ama bugun iki ayri kisiden olumsuz yorum aldim.bana bir akil verin kizlar...zayiflamissin iyi gezelde benim yuzum kucuktur yuzun daha cok kuculmus ve kirisikliklarin ortaya cikti dediler yaaa..yani ne dicemi bilemedim zayifladigima sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
canım 4 kilo vermeyle sanmıyorum kırışık çıksın ortaya. boyuna göre hala fazlan bile var. tabi sen aynaya baktığında ne hissediyorsun önemli olan o.

canım 4 kilo vermeyle sanmıyorum kırışık çıksın ortaya. boyuna göre hala fazlan bile var. tabi sen aynaya baktığında ne hissediyorsun önemli olan o.
Ben iyi hissediyorummm...yada beni kiloku gormeye alismislar...ondanda okur.ben kilo vermeye devam edicem hedef 60 ama yani bu 58 e kadar yolu var

Ben dışardan bir kişinin bile zayifla dediğini duymadım herkes verme artık diyor.bence dürüst değiller.sen kendine hangisini yakistiriyorsan öyle ol

Back
X