- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
Diyette patatesi yasaklıyorlar ama ben zararını görmedimmmm iyi fikir yanına da çay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyette patatesi yasaklıyorlar ama ben zararını görmedimmmm iyi fikir yanına da çay
Bende dün bı porsiyon suffle yedimDun gece ve bugun diyeti cok kotu bozdum ve bozmaya devam ediyorum 2 kilo almisimdir garantibi tespit yaptim 10-14 gun diyet sonrasi 2-3 gun manyak gibi yiyorum. Birkac aydir hep boyle yapmisim.
Keske ben de o kadar az yeseydim. Dun 3500 kalori falan aldim. Bugun de daha simdiden 2200 olduBende dün bı porsiyon suffle yedim
Bence de üstüne de 300-400 verirsen çok güzel olurYarin kendimi toparlamaya calisicam. En kotu ihtimalle cuma baslayip pzt sabit cikmaya calisicam
Ne kadar çikolata :)Sabah süt , yumurta
öğlen 3 kepçe ezogelin çorba, üzerine bir kaç tane kıtır ekmek .
Sey bir de çikolata.
nişasta ya. yine de kararında ye benceDiyette patatesi yasaklıyorlar ama ben zararını görmedim
Bir tabaknişasta ya. yine de kararında ye bence
Bir tane .Ne kadar çikolata :)
nasıl atlamışım mesajını yeni gördüm. hala geç değil canım neresinden dönsen kar. daha önce de 2 günde 1 kilo vermiştin:)Yarin kendimi toparlamaya calisicam. En kotu ihtimalle cuma baslayip pzt sabit cikmaya calisicam
Evet 60 ama bugun iki ayri kisiden olumsuz yorum aldim.bana bir akil verin kizlar...zayiflamissin iyi gezelde benim yuzum kucuktur yuzun daha cok kuculmus ve kirisikliklarin ortaya cikti dediler yaaa..yani ne dicemi bilemedim zayifladigima sevineyim mi uzuleyim mi bilemedimHedefin 60 di di mi canım hedefini yukseltebilirsin bence
canım 4 kilo vermeyle sanmıyorum kırışık çıksın ortaya. boyuna göre hala fazlan bile var. tabi sen aynaya baktığında ne hissediyorsun önemli olan o.Evet 60 ama bugun iki ayri kisiden olumsuz yorum aldim.bana bir akil verin kizlar...zayiflamissin iyi gezelde benim yuzum kucuktur yuzun daha cok kuculmus ve kirisikliklarin ortaya cikti dediler yaaa..yani ne dicemi bilemedim zayifladigima sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Ben iyi hissediyorummm...yada beni kiloku gormeye alismislar...ondanda okur.ben kilo vermeye devam edicem hedef 60 ama yani bu 58 e kadar yolu varcanım 4 kilo vermeyle sanmıyorum kırışık çıksın ortaya. boyuna göre hala fazlan bile var. tabi sen aynaya baktığında ne hissediyorsun önemli olan o.
Ben dışardan bir kişinin bile zayifla dediğini duymadım herkes verme artık diyor.bence dürüst değiller.sen kendine hangisini yakistiriyorsan öyle olEvet 60 ama bugun iki ayri kisiden olumsuz yorum aldim.bana bir akil verin kizlar...zayiflamissin iyi gezelde benim yuzum kucuktur yuzun daha cok kuculmus ve kirisikliklarin ortaya cikti dediler yaaa..yani ne dicemi bilemedim zayifladigima sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim