HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Yaaa bugun yediklerimi yazmayayim...bana kizarsiniz kizmaktada hakkisisniz..son iki gun dikkat edeyim desemde masallah misafirim eksik olmuyor. Ahanda yarin da misafirim var....az yiyorum guya ama yinede kaciyor galiba..gitti benim bu hafta

Slm kızlar ben çok giremiyorum kusura bakmayın yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum elimden geldiğince daha tartımı da halledemedim p.tesi bildirim yapamicam sanırım.isterseniz ben pasif olarak takıpciniz olayım

diğer pztesi söylersin o zaman. nasıl istersen canım.

Hosgeldin canim hep beraber veriricez insallah moral bozmak yok. insallah aynlara bakinca mutlu olursun

Canim iki uç gun yiyip duruyormuşsun oda vucudun isteklerine artik mani olamadigindan bu yuzden kendine boyle sitem etme ve yuklenme moralini bozma verirsin insallah

Canim iki uç gun yiyip duruyormuşsun oda vucudun isteklerine artik mani olamadigindan bu yuzden kendine boyle sitem etme ve yuklenme moralini bozma verirsin insallah

Tamam canım kızma bu kadar kendine insanız yani arada nefsimize yenik düsecegiz inat et en az 2 hafta kaçamak yapmicam diye mesela bence sende o potansiyel var
Bir hafta dayanan biri bir kac gun yedi diye kacirdi die bu kadar kendine ,yuklenmemeli o yuzden olabilir boyle seyler hepimizde oluyor

3 tane yesil erik yedim. Daha tam olmamis tabii ama ozlemisim, biraz daha olgunlassa da bol bol yesek
Offf okurken agzim sulandi deraun yaa oyle bende tamnistedigim gibi olsun die bekliyom eksi ve sert cok guzel olur gerci bizim bahcede iki erik agaci var ben dayanamayip daha kucukken bile yerim cok severim

Hayirli geceler bende araniza katilabilir miyim cok guzel vermissiniz tebrik ederim ❤❤herkes kafasina gore mi takiliyor diyette.

Guven kaybi tekraf hayal kirikligi yasamamk icin boyle insan kendini cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…