• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Gunaydin kizlar. Az yedim ama hic eksi yok bugun :hasta: kahvalti 2 yumurtadan omlet, 1 cavdarli ekmek, biraz pinar beyaz, 2 salatalik, zero. Birazdan sutlu kahvr yaparim
Gunaydin canm hemen pes etme belki bu gidisle diğer hafta rakamlari gorursun

Kizlar cuma zayiflama guruplari diyet proglamlarini falan okuyorumda biz cok fazla kacamak yapiyoruz herseyden yiyoruz dikkat ettimde onlar cok kisiyolar ve spor ve egzersiz yapiyolar bizimde biraz daha spor ve egzersizi yapmamiz lazim verebilmek icin ben elimden geldigi kadr ve firsat buldukca yapiyorum ama

Kizlar cuma zayiflama guruplari diyet proglamlarini falan okuyorumda biz cok fazla kacamak yapiyoruz herseyden yiyoruz dikkat ettimde onlar cok kisiyolar ve spor ve egzersiz yapiyolar bizimde biraz daha spor ve egzersizi yapmamiz lazim verebilmek icin ben elimden geldigi kadr ve firsat buldukca yapiyorum ama
ben ancak ip atlayabilirim bide yürüyüş o da yarım saat. aslında leslie de olur da zaman yaratamıyorum.
haftaya yoğurt ve hurma diyetine tekrar başlicam. 1 haftada 2 kilo gider bence o şekilde.

Diyet gruplarına bir ara girmeye çalıştım ama çok fazla kuralları var onları yerine getirebilmek için evde oturmam lazım
Velhasil bana göre değil istesem zaman ayırıp sporda yaparim ama yapacak daha önemli şeyler dururken spor yapmak istemiyor canım :)
burdayken mi başka gruba baktın :)
ben de spor yapmaya acayip üşeniyorum. aslında zayıflamak için değil de sıkılaşmak için spor yapmam lazım. bi ara yaparım ya :))

Biz takimdayken spor yarışması yapardık acayip gaza gelirdik bende onu dicektim siz çok kaçamak yapıyorsunuz ve spor görmüyorum böyle kilo verilmezki

Spor, disiplin istiyor. Ben tek basima yapamiyorum diye spor salonuna yazildim gecen yaz ama 1 ayda 2 ya da 3 kere gitmisimdir. Zaten bu kadar usengec olmasam kilom da bu kadar cok olmazdi. Ama simdi yapmasak bile ideal kiloya ulasinca spor sart, spor derken de cardioya ek olarak agirlik calismayi kast ediyorum, agirlik calismadan tam anlamiyla sıkı bir vucudumuz olamaz cunku 10-15 kg gibi ciddi kilolar vermis olucaz :(

Back
X