Açlik otu nasil bisey canm yesillik gibimi aktarlardanmi aliyonKızlar ben kayısı yerine bi fincan açlık otu içiyorum o görevi görüyor ben çok faydasını gördüm
Gunaydin canm hemen pes etme belki bu gidisle diğer hafta rakamlari gorursunGunaydin kizlar. Az yedim ama hic eksi yok bugunkahvalti 2 yumurtadan omlet, 1 cavdarli ekmek, biraz pinar beyaz, 2 salatalik, zero. Birazdan sutlu kahvr yaparim
Ćok sevjndim valla azicikdq olsa moral oluyorgünaydın iyi pazarlar:)
bebiş olunca 06.30da ayaktayım. ancak fırsat bulabiliyorum.
kahvaltı 09.30
2 h.yumurta zetin peynir 3 ceviz
yeşil çay. domates.
bu arada 64ü ucundan gördüm:))
Mecburen sabredicem, daha verecek 12-13 kilo varGunaydin canm hemen pes etme belki bu gidisle diğer hafta rakamlari gorursun
ben ancak ip atlayabilirim bide yürüyüş o da yarım saat. aslında leslie de olur da zaman yaratamıyorum.Kizlar cuma zayiflama guruplari diyet proglamlarini falan okuyorumda biz cok fazla kacamak yapiyoruz herseyden yiyoruz dikkat ettimde onlar cok kisiyolar ve spor ve egzersiz yapiyolar bizimde biraz daha spor ve egzersizi yapmamiz lazim verebilmek icin ben elimden geldigi kadr ve firsat buldukca yapiyorum ama
10 kilo versen 54 oluyorsun gayet güzel? ben 10 kilo fazlam var diyorum motive olmak için:) zaten 55 olayım da 52 kolay.Mecburen sabredicem, daha verecek 12-13 kilo var
sağol canım. valla öyle ya nasıl mutlu oldum. bugünü de kazasız belasız atlatırsam iyi olacak.Ćok sevjndim valla azicikdq olsa moral oluyor
içeriği nedir?Kızlar ben kayısı yerine bi fincan açlık otu içiyorum o görevi görüyor ben çok faydasını gördüm
burdayken mi başka gruba baktın :)Diyet gruplarına bir ara girmeye çalıştım ama çok fazla kuralları var onları yerine getirebilmek için evde oturmam lazım
Velhasil bana göre değil istesem zaman ayırıp sporda yaparim ama yapacak daha önemli şeyler dururken spor yapmak istemiyor canım :)
Yaprak şeklinde evet aktar dan aliyorum sinameki gibi barsak tembelliği yapmıyorAçlik otu nasil bisey canm yesillik gibimi aktarlardanmi aliyon
Kizlar cuma zayiflama guruplari diyet proglamlarini falan okuyorumda biz cok fazla kacamak yapiyoruz herseyden yiyoruz dikkat ettimde onlar cok kisiyolar ve spor ve egzersiz yapiyolar bizimde biraz daha spor ve egzersizi yapmamiz lazim verebilmek icin ben elimden geldigi kadr ve firsat buldukca yapiyorum ama
ne güzelmiş yemeğin afiyet olsun. akşama kadar ara öğün yaparsın artık.Bu arada ben arkadasimla disari ciktim evin oralardayim o yemek yiyince ben de yedim erken yemis oldum ogle yemegimi. Ton balikli zeytinyagli salata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?