yemeden de kilo verilir günlük ihtiyacının altında kalori alırsan. ama spor vermeyi hızlandırır tabi hem de vücut şekil alır sıkılaşır.Biz takimdayken spor yarışması yapardık acayip gaza gelirdik bende onu dicektim siz çok kaçamak yapıyorsunuz ve spor görmüyorum böyle kilo verilmezki
Yok gız buradan önceydiburdayken mi başka gruba baktın :)
ben de spor yapmaya acayip üşeniyorum. aslında zayıflamak için değil de sıkılaşmak için spor yapmam lazım. bi ara yaparım ya :))
ay kusura bakma unutmuşum. tabi buyur hoşgeldin:) yarın tartı günümüzliliyaa katiliyor muyum :)
Hosbuldum tesekkur ederim :) tamam o zaman bugun iyi çalışayımay kusura bakma unutmuşum. tabi buyur hoşgeldin:) yarın tartı günümüz
Ben de senden kopya cektim havucsuz yaptim yicem simdiKabaklı havuçlu tarator yedim 12.30 da
evet:) destek motivasyon amaç. yediklerini de yazabilirsin iyi oluyor.Hosbuldum tesekkur ederim :) tamam o zaman bugun iyi çalışayımherkes kafasina gore mi takiliyor diyet spor
Daha lokma yemedim:) kabak tarator yaptim mayonezsiz tereyagli.. bir de etsiz cig koftem var 4 5 sıkim ondan yerim..y
evet:) destek motivasyon amaç. yediklerini de yazabilirsin iyi oluyor.
Hosbuldum afiyet olsun :))
afiyet olsun. sakıncası yoksa yaşın kaç bide boy?Daha lokma yemedim:) kabak tarator yaptim mayonezsiz tereyagli.. bir de etsiz cig koftem var 4 5 sıkim ondan yerim..
Yas 24 boy 156 :)afiyet olsun. sakıncası yoksa yaşın kaç bide boy?
Bu hafta yaptin die biliyom dimi canim peki ne kadar gitti bu sekildeben ancak ip atlayabilirim bide yürüyüş o da yarım saat. aslında leslie de olur da zaman yaratamıyorum.
haftaya yoğurt ve hurma diyetine tekrar başlicam. 1 haftada 2 kilo gider bence o şekilde.
Amintez vakitte başın bağlanır çoluk çocuğa karışırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?