HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Oglun icin hayirlisi olsun insallah canm ama tabi yuruyuş senin icin daha guzeldi ama artik olsun okulun servisi yokmu

Yuruyus iyi oluyormus ama olsun yapacak bir sey yok, dikkat ettigin surece sporsuz da verirsin sonucta.

Evet cok fazla kurallar ve cezalar var

Evet cok fazla kurallar ve cezalar vara
Biz takimdayken spor yarışması yapardık acayip gaza gelirdik bende onu dicektim siz çok kaçamak yapıyorsunuz ve spor görmüyorum böyle kilo verilmezki
Aynen canim katiliyom

Benim imkanim olsa spor salonuna giderdim ama yik malesef ve spor yapmayi cok seviyorum ama yanliz tek basina evde oldugum icin hemen sikilmiyim die fazla abartmiyom gerçi spor yaparken bazen kendimi kaybedip 1,2 saat yapiyorum farkina varinca her yerim tutuluyor

Hosbuldum tesekkur ederim :) tamam o zaman bugun iyi çalışayım herkes kafasina gore mi takiliyor diyet spor
Destek oluyoz,hatalari fazla kacirdiklarimiz yiyeceklerde uyariyoz ve moralleri yuksek tutup pes etmeden tarti gunune kadar cabaliyoz boylece guzelce stressiz vermeye calisiyoz canm

Bir avuç patlamış mısır yedim
Bugün çok zor geçiyor psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi o yüzden sürekli bir şeyler yapıp yiyesim var
Bugun ben de oyleyim. 4 tane kabak yedim bol yogurtla az once. Bir kucuk yogurdu bitirdim nerdeyse. Hala bir seyler yemek istiyorum. 4 kisilik seyi tek basima yedim resmen :)) Guya aksam yemegi olarak yicektim. Saat daha 3. Zor bir gece olacak

Evet aynen. Bi de yerimde sayiyorum bu hafta, iyice sinir oldum :))
Acaba evde kalmsan veya disariyami ciksan muzik dinlesen biseyler yapaip aklinda yemek yeme ve biseyler atiştirma duşuncesinimi atmaya çalişsan cunki şuan ac değilsin sadece kendini ona adapte ediyosun yoksa geceye kadar daha ćok sey yiyceksin bu hafta biraz kaçirdin die stres yapmişsin sanirim canim yaa

Ozellikle cikmamaya calisiyorum canim cunku arkadaslarimin yuzde 90i icki iciyor. O yuzden bu aralar icki icmeyen bir komsumla takiliyorum, evin oralarda yemek yiyoruz ya da kahve iciyoruz :))) bugun salata yiyip kahve ictik mesela. Diger arkadaslarimi gecici olarak sattim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…