- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
Bende elimden geldigi kadar gunu kurtarmaya caliscam yarina bakalim ne gostercek tartisağol canım. valla öyle ya nasıl mutlu oldum. bugünü de kazasız belasız atlatırsam iyi olacak.
Oglun icin hayirlisi olsun insallah canm ama tabi yuruyuş senin icin daha guzeldi ama artik olsun okulun servisi yokmuOğlumu okulundan aldım. Memnun değildim. Özel anasınıfıydı . Şimdi kendi okuluma götüreceğim.
Hergün yürüyerek gidip geliyordum . En az 1 saat yürümüş oluyordum. Mecbur araba ile gideceğim artık.
Amin
Yuruyus iyi oluyormus ama olsun yapacak bir sey yok, dikkat ettigin surece sporsuz da verirsin sonucta.Oğlumu okulundan aldım. Memnun değildim. Özel anasınıfıydı . Şimdi kendi okuluma götüreceğim.
Hergün yürüyerek gidip geliyordum . En az 1 saat yürümüş oluyordum. Mecbur araba ile gideceğim artık.
Amin
Yarin 69lari gorursun artikBende elimden geldigi kadar gunu kurtarmaya caliscam yarina bakalim ne gostercek tarti
Evet cok fazla kurallar ve cezalar varDiyet gruplarına bir ara girmeye çalıştım ama çok fazla kuralları var onları yerine getirebilmek için evde oturmam lazım
Velhasil bana göre değil istesem zaman ayırıp sporda yaparim ama yapacak daha önemli şeyler dururken spor yapmak istemiyor canım :)
Evet cok fazla kurallar ve cezalar varaDiyet gruplarına bir ara girmeye çalıştım ama çok fazla kuralları var onları yerine getirebilmek için evde oturmam lazım
Velhasil bana göre değil istesem zaman ayırıp sporda yaparim ama yapacak daha önemli şeyler dururken spor yapmak istemiyor canım :)
Aynen canim katiliyomBiz takimdayken spor yarışması yapardık acayip gaza gelirdik bende onu dicektim siz çok kaçamak yapıyorsunuz ve spor görmüyorum böyle kilo verilmezki
Spor, disiplin istiyor. Ben tek basima yapamiyorum diye spor salonuna yazildim gecen yaz ama 1 ayda 2 ya da 3 kere gitmisimdir. Zaten bu kadar usengec olmasam kilom da bu kadar cok olmazdi. Ama simdi yapmasak bile ideal kiloya ulasinca spor sart, spor derken de cardioya ek olarak agirlik calismayi kast ediyorum, agirlik calismadan tam anlamiyla sıkı bir vucudumuz olamaz cunku 10-15 kg gibi ciddi kilolar vermis olucaz
Hosgeldin canmHosbuldum tesekkur ederim :) tamam o zaman bugun iyi çalışayımherkes kafasina gore mi takiliyor diyet spor
Destek oluyoz,hatalari fazla kacirdiklarimiz yiyeceklerde uyariyoz ve moralleri yuksek tutup pes etmeden tarti gunune kadar cabaliyoz boylece guzelce stressiz vermeye calisiyoz canmHosbuldum tesekkur ederim :) tamam o zaman bugun iyi çalışayımherkes kafasina gore mi takiliyor diyet spor
Hosbuldumm:)Hosgeldin canm
Super en cok ihtiyacim olan sey motivasyon uyari disiplin...Destek oluyoz,hatalari fazla kacirdiklarimiz yiyeceklerde uyariyoz ve moralleri yuksek tutup pes etmeden tarti gunune kadar cabaliyoz boylece guzelce stressiz vermeye calisiyoz canm
4 kabagi julyen dogradim cok az zeytinyagiyla wok tavada öldürüyorum. Yatana kadar hepsini yerim yogurtla, bugun cok ac hissediyorum
Yarin 69lari gorursun artik
Bugun ben de oyleyim. 4 tane kabak yedim bol yogurtla az once. Bir kucuk yogurdu bitirdim nerdeyse. Hala bir seyler yemek istiyorum. 4 kisilik seyi tek basima yedim resmen :)) Guya aksam yemegi olarak yicektim. Saat daha 3. Zor bir gece olacakBir avuç patlamış mısır yedim
Bugün çok zor geçiyor psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi o yüzden sürekli bir şeyler yapıp yiyesim var
Evet aynen. Bi de yerimde sayiyorum bu hafta, iyice sinir oldum :))Yarinin psikolaojisindendir :))
Acaba evde kalmsan veya disariyami ciksan muzik dinlesen biseyler yapaip aklinda yemek yeme ve biseyler atiştirma duşuncesinimi atmaya çalişsan cunki şuan ac değilsin sadece kendini ona adapte ediyosun yoksa geceye kadar daha ćok sey yiyceksin bu hafta biraz kaçirdin die stres yapmişsin sanirim canim yaaEvet aynen. Bi de yerimde sayiyorum bu hafta, iyice sinir oldum :))
Ozellikle cikmamaya calisiyorum canim cunku arkadaslarimin yuzde 90i icki iciyor. O yuzden bu aralar icki icmeyen bir komsumla takiliyorum, evin oralarda yemek yiyoruz ya da kahve iciyoruz :))) bugun salata yiyip kahve ictik mesela. Diger arkadaslarimi gecici olarak sattim :))Acaba evde kalmsan veya disariyami ciksan muzik dinlesen biseyler yapaip aklinda yemek yeme ve biseyler atiştirma duşuncesinimi atmaya çalişsan cunki şuan ac değilsin sadece kendini ona adapte ediyosun yoksa geceye kadar daha ćok sey yiyceksin bu hafta biraz kaçirdin die stres yapmişsin sanirim canim yaa
hayır canım yapamadım çünkü bütün hurmaları bi oturuşta yiyip bitirdim :))Bu hafta yaptin die biliyom dimi canim peki ne kadar gitti bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?