HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bende sıkı diyete girdiğimde bi hafta hiç çıkamıyorum zaten hipotiridi hastayım kabızlık en büyük kilo alma nedenim bu çözümü buldum hatta bunla çok kilo verende varmış nette okumustum

Kızlar içmeyin nolur içki felan bisey kazandırmıyor bir anlık heves için diyetinizi baltalamayın hem mübarek 3 aylardayız yapmayın

Bana her sekilde uyar elimden geleni yaparim

Calistigim icin imkansiz. Bi de bana haftada 2 gun temizlige gelen biri var o yuzden birkac gun supurmek disinda temizlik yapmiyorum. Kopek olmasa onu da yapmam
Kopegin kucukmu nasil bisey merak ettim hayvanlari cok seviyorum gerci asla kopek, kedi besleyemem evde ama besleyenlere de karsi degilim asla rahat edemem ama cok akilli ve guzel hayvanlar

Bende sıkı diyete girdiğimde bi hafta hiç çıkamıyorum zaten hipotiridi hastayım kabızlık en büyük kilo alma nedenim bu çözümü buldum hatta bunla çok kilo verende varmış nette okumustum
Benimde guatirim var ve her sabah ilac alirim ac karinla ve cok sikici bir durum buu. bide aci sus biber de yemek iyi geliyor ve rahatca bagorsaklari calistiriyor

Aksam saat :16.35, 3 kanat 3 but izgara
1 kozlenmiş biber
2 dilim kozlenmiş domates,2çatal kozlenmiş patlican
İki lokma ekmek domatesle yendi
Buyuk bardak ayran
Iki yudum kola
Bolca aci sus biber ve maydonoz

Iyi aksamlar kizlar bugun 1400 kalori aldim. Bugun verdim ne aldim..biraz once 1 saatlik yuruyusumu yaptim...
Hergun bu yuruyusu yapiyorum.ve mutlaka 100 yarim mekigimi cekiyorum.
Ben bu topigi seviyorum.diger diyet gruplarinda cok kural var...ben uyamazdim.....

Sizlerin bazen kacamak yapmasi bile hosuma gidiyor..neyseki herkes benim gibiymis diyorum
Kilolar yavas yavas gidiyor ama...asla pes etmiyoruz..

Öyle kurallar olmazsa da cabuk salıyoruz çok kaçamak yapıyoruz kendimizi rahat hissediyoruz ve kilo veremiyoruz iste

Kopegin kucukmu nasil bisey merak ettim hayvanlari cok seviyorum gerci asla kopek, kedi besleyemem evde ama besleyenlere de karsi degilim asla rahat edemem ama cok akilli ve guzel hayvanlar
Benimki birazcik buyuk canim, aramizda 4 kilo falan var :)) iyi egitince beslemek kolay oluyor, benimki asla koltuklara ve yataklara cikmaz mesela

Eklentiler

• 20180422_214808.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 20180422_214852.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 20
  • 20180422_215930.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…