- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Uyy maşallahçok uysal akilli bir kopeğe benziyor allah korusun kopegini canim
Yarim saat once;yarim havuc, iki ceviz,iki ince dilim peynir,bir iki domates biskirem extra kakolu bir tane
tamam canım olur yapalım yarından itibarenYok temizlik degil spor .. aksamlari da olabilir
Canim gunde bir kez degil bir kac kez yapsak herkes uygun olduğu maratona katilabilir aslinda orn ben derim ki 13 _13 20 arasi maraton baslatiyorum uygun olan gelmek isteyen gelir, sen 19 15 19 40 arasi dersin vs herkes musait olduğuu zaman baslatip musait olduğu zaman katilabilir hepimiz ayni anda yapmak zorunda degiliz ki. Su olcak yani ben spor yapicagimda sizleri de davet edicem katilmak isteyenlerle yapicaz bi baskasi yapicaginda bizi de davet edicek gibi
33cl biranın yarısını içtim. biraz da fıstık ve kabak çekirdeği. yarın kesin artı görecem. shit.:)Icmezsen super olur tam ucundasin cunku, bira siskinlik yapip arti gosterebilir
Iyi aksamlar kizlar bugun 1400 kalori aldim. Bugun verdim ne aldim..biraz once 1 saatlik yuruyusumu yaptim...
Hergun bu yuruyusu yapiyorum.ve mutlaka 100 yarim mekigimi cekiyorum.
Ben bu topigi seviyorum.diger diyet gruplarinda cok kural var...ben uyamazdim.....
Sizlerin bazen kacamak yapmasi bile hosuma gidiyor..neyseki herkes benim gibiymis diyorum
Kilolar yavas yavas gidiyor ama...asla pes etmiyoruz..
canım herkes kilo verdi burda kendi iradesiyle. ben şahsen kendimle mücadele halindeyim ödülümü cezamı kendim veriyorum. teklediğim zamanlar da oluyor ama bi şekilde ilerliyorum.Öyle kurallar olmazsa da cabuk salıyoruz çok kaçamak yapıyoruz kendimizi rahat hissediyoruz ve kilo veremiyoruz iste
rotweiler değil mi bu? çok güzelmiş kocaman gerçekten:)Benimki birazcik buyuk canim, aramizda 4 kilo falan var :)) iyi egitince beslemek kolay oluyor, benimki asla koltuklara ve yataklara cikmaz mesela
tamam canım olur yapalım yarından itibaren
33cl biranın yarısını içtim. biraz da fıstık ve kabak çekirdeği. yarın kesin artı görecem. shit.:)
rotweiler değil mi bu? çok güzelmiş kocaman gerçekten:)
evet pek bi kalori değil asllında. ama geç saatte olduğu için şişkinlik olacak.Oh my goderken saatte olsa arti gormezdin bence.
Evet canim rottweiler
Zaten favori sevdigim seyleein hepsi kakaolu ve cikolataliAmin canim sagol
Biskrem olmasaymis keske :)) biskremi cok severim
ilk sayfaya not alıyorum canım hadi bakalım:)Baslangic kilom 61.5 haydi bismillah 54 u görmek nasip olur insAllah.
günaydın olsun canım sen bu hafta diyetini yap. önümüzdeki pztesi tartılırsın.Gunaydin ben tartı sorununu halledemedim malesef
vaav çok iyi canım ya:)Gunaydin. Gecen hafta 63.9 bu hafta 63.5.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?