günaydınnn :)Gunaydin canlarr
Bak en azindan 400 g vermişain bu hafta siki tutarsan daha guzel vercen insallahGunaydin. Gecen hafta 63.9 bu hafta 63.5.
Evet hic yoktan iyidir baklava kunefe falan yedim bu hafta cunku :))Bak en azindan 400 g vermişain bu hafta siki tutarsan daha guzel vercen insallah
yiyerek kilo veren yegane insan :))Evet hic yoktan iyidir baklava kunefe falan yedim bu hafta cunku :))
Ne cok arti olmus ya azicik bira ve kuruyemisten. Bugun az yersen hemen gider gerci.geçen hafta 65.8
bugün 65.5
yiyerek kilo veren yegane insan :))
Cok guzel veriyorsun sen masallah valla. Pek az da yemiyorsun aslinda, metabolizman cok hizli sanirim. 1 haftada 1.7 kg super valla. Darisi basimizaKilo bildirimi
Gecen hafta:70.00 g
Bu hafta :68.300 g
oturup ağlamak istiyorum ama buna hakkım yok. bile bile lades dedim çünkü.Ne cok arti olmus ya azicik bira ve kuruyemisten. Bugun az yersen hemen gider gerci.
vay canına vuhuuu tebrikler sana iki kalp bugün:))Kilo bildirimi
Gecen hafta:70.00 g
Bu hafta :68.300 g
sadece suyla mı yaşasam napsamCok guzel veriyorsun sen masallah valla. Pek az da yemiyorsun aslinda, metabolizman cok hizli sanirim. 1 haftada 1.7 kg super valla. Darisi basimiza
Valla ya ben de mi oyle yapsam :) Ilk sayfaya baktim da 1 hafta disinda haftada 1 kilo verdigim olmamis hic. Ne zor veriyoruz yasadece suyla mı yaşasam napsam
Cok heyecanliiilk sayfaya not alıyorum canım hadi bakalım:)
Bence de yiyerek veriyor çokta setmemek lazım demek ki :)yiyerek kilo veren yegane insan :))
Demek künefe falan yemesen 1 kilo vereceksin canımGunaydin. Gecen hafta 63.9 bu hafta 63.5.
Acaba stres siskinlik yapiyor olabilir mi ya. Gecen ay ben de durup dururkén sismistim. Bir an once kilo verelim diye stres yapip kendimizi sıkıyoruzSabah parmaklarım balon gibi olmuşlar uyandım
Bu kilo verme işi canımı sıkmaya başladı daha dün 62,9 dün bugün 63,2 bugün 62,5 olurum diye düşünüyordum dünde kendimi o kadar tuttum tartı için
Bugünde yememe dikkat etmicemo kadar tuttum bir işe yaramadı bugün canımın istediğini yicem
parmakların niye balon gibi ki? aradaki fark şişkinliktir belki. 1 kilo vermişsn işte canım ama bu kadar niye sıkıyorsun kendini.Sabah parmaklarım balon gibi olmuşlar uyandım
Bu kilo verme işi canımı sıkmaya başladı daha dün 62,9 dün bugün 63,2 bugün 62,5 olurum diye düşünüyordum dünde kendimi o kadar tuttum tartı için
Bugünde yememe dikkat etmicemo kadar tuttum bir işe yaramadı bugün canımın istediğini yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?