• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Cok guzel veriyorsun sen masallah valla. Pek az da yemiyorsun aslinda, metabolizman cok hizli sanirim. 1 haftada 1.7 kg super valla. Darisi basimiza :confused:
Saol canim aslinda yediklerimi yakiyorum cunki cok egzersiz ve spor yapmaya calisiyom ve sabah ac karinla iki bardak ilik limonlu suda etki ediyor sanirim ve ben daha cok tavuk protein agirlikli besleniyom

sadece suyla mı yaşasam napsam :deli:
Aslinda dikkat ettim de canlar siz cok fazla ceviz, kayisi vede hurma tuketiyosunuz ceviz protein ama bir o kadar da yagli bir cerez vede sut cok iciyonuz sut cocuklara verildiginde cocuklar kilo alir acaba bu hafta bunlarimi biraz kissaniz

Acaba stres siskinlik yapiyor olabilir mi ya. Gecen ay ben de durup dururkén sismistim. Bir an once kilo verelim diye stres yapip kendimizi sıkıyoruz
Bende eskiden kendimi cok sikardim ama bu hafta spor yaparken bile eglenerek yaptim elimden geldigi kadar ac oldugumda bile zayif halimi dusunup mutlulukla yaptim hu hafta sizde bir deneyin isterseniz boyle

Aslinda dikkat ettim de canlar siz cok fazla ceviz, kayisi vede hurma tuketiyosunuz ceviz protein ama bir o kadar da yagli bir cerez vede sut cok iciyonuz sut cocuklara verildiginde cocuklar kilo alir acaba bu hafta bunlarimi biraz kissaniz
onlardan almıyorum canım ya. ben 1 kilo vermiştim bakma dün akşamki kaçamaktan sonra böyle oldu.

Back
X