- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
Bende onu diycektim kizlar bu hafta sizler biraz motivasyon ve moral biraz bozuk yasiyonuz inanin kilo verdigime pek sevinemiyom bile hep birlikte verip sevinmek isterdim oo yuzden diyorum ki bos zamanlarda elimizden geldigi kadar iş zamanliri,misafir, cocugu olan arkadaslarimin vakit buldugu zamanlarda bu hafta biraz kendimizi daha fazla sikip istemesek bile spor egzersiz ve bol su içme cabasinami soksak gerci ben yapmayi dusunuyom ama hep birlikte hem azimli olur hem yapan arkadaşlardan gaza gelip yapariz ve pazartesi hepimizin cok faz eksileri olur cunki benim icin ramazana kadar baya bir kilo vermem gerek cunki ramazanda istesemde veremiyom bari dikkat eetmeye calisimHareket onemli. Ben popomu kaldiramiyorumsen spordan da hizli veriyorsun demek ki
Simit in yarisi 2 dilim ekmege orantiymis die biliyom ama simit ne kadar masum gorunsede fazladan kalorisi varrKahvalti 1 dilim ekmek mantarli omlet
Simdi yarim simit..
sağol canım çok iyi niyetlisin niye yanlış anlayalımBu arada beni yanlis anlamayin lutfen verdin die havalara falan girdin demeyin bakiyorum herkes moralsiz uzgun takimi biraz moral ve destek verip hep birlikte birakmadan cabalamak bende kendimi saldigimda ve moralim bozuldugunda sizde beni uyarin destek olun
Ben bu kiloların yavaş gitmesinden çok sıkıldım her an bırakabilirim bakalım bugün dikkat etmicem yarın moralim güvenim yerine gelirse kaldığım yerden devam ederim
kızlar hadi ama durmak yok yapmayın böyle. yarın devam ediyoruz zayıflamak istemiyor musunuz?Benim diyet bugun gitti yine. Eve donene kadar daha da gidicekben de sıkıldım bu sefer yavas verdik sanki.
Kiz sakin birakma ve dediklerimi yap yavas gotmemesi için bol spor bol su ve moral bugun kafayi topla yarin baştan başla bence canmBen bu kiloların yavaş gitmesinden çok sıkıldım her an bırakabilirim bakalım bugün dikkat etmicem yarın moralim güvenim yerine gelirse kaldığım yerden devam ederim
Eve gelince bir saat dinlen sonra kalk egzersiz spor yap ve yediklerini erit vucutta kalmasin bariBenim diyet bugun gitti yine. Eve donene kadar daha da gidicekben de sıkıldım bu sefer yavas verdik sanki.
Tesekurlersağol canım çok iyi niyetlisin niye yanlış anlayalım
kızlar hadi ama durmak yok yapmayın böyle. yarın devam ediyoruz zayıflamak istemiyor musunuz?
suveybe sen 1 kilo verdin bu hafta?
kakuş sen de tatlı yemesen 1 kilo gidiyordu ona rağmen yine verdin sabit bile kalmadın.
herşeye rağmen iyi gidiyoruz kaçtık kaç olduk değil mi. 7-8 kilo vermişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?