• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bugunku facia listemi yazayim kizlar :KK47: cheeseburger ve kocaman bir porsiyon patates kizartmasi. Standart bir cheeseburger degildi ama. 4 katli, iki elle bile tutulamayan, tahminen 3-4 kisilik devasa bir seydi ve hepsini tek basima yedim. Arabadayken 1 paket toblerone, 1 tane antep fistikli kuruyemis bar. Az once de yarim beyaz ekmek (evet koca bir beyaz ekmegin yarisi:confused:) yarim kavanoz nutella ve biraz da tahin pekmez. Hemen ardindan da bir buyuk kase aycekirdegi. Ve bunlarin oncesinde de 1 kase patates yemegi yogurt ve 1 dilim tb ekmegi yemistim. Su an nefes alamiyorum. Sinirsel bir yeme durumu bu resmen. 100 kilo bir insan anca yer bunlari. Binge eating yaptim :mad: tahmini kalori 4000e yakin.
Offf naptin sinirden butun haftanin acisini cikatmişsin masallah bari bu yaptigin butun yaramazliklari bugunde birak ve yarindan baslayip deneme sakin derim daha 6 gun var nasil yedin kizzz ama tam benlik damak tatin varrr en sevdigim seyleri yemişsin

Bugunku facia listemi yazayim kizlar :KK47: cheeseburger ve kocaman bir porsiyon patates kizartmasi. Standart bir cheeseburger degildi ama. 4 katli, iki elle bile tutulamayan, tahminen 3-4 kisilik devasa bir seydi ve hepsini tek basima yedim. Arabadayken 1 paket toblerone, 1 tane antep fistikli kuruyemis bar. Az once de yarim beyaz ekmek (evet koca bir beyaz ekmegin yarisi:confused:) yarim kavanoz nutella ve biraz da tahin pekmez. Hemen ardindan da bir buyuk kase aycekirdegi. Ve bunlarin oncesinde de 1 kase patates yemegi yogurt ve 1 dilim tb ekmegi yemistim. Su an nefes alamiyorum. Sinirsel bir yeme durumu bu resmen. 100 kilo bir insan anca yer bunlari. Binge eating yaptim :mad: tahmini kalori 4000e yakin.
:KK57: gerçekten sinirsel bence de

Bende onu diycektim kizlar bu hafta sizler biraz motivasyon ve moral biraz bozuk yasiyonuz inanin kilo verdigime pek sevinemiyom bile hep birlikte verip sevinmek isterdim oo yuzden diyorum ki bos zamanlarda elimizden geldigi kadar iş zamanliri,misafir, cocugu olan arkadaslarimin vakit buldugu zamanlarda bu hafta biraz kendimizi daha fazla sikip istemesek bile spor egzersiz ve bol su içme cabasinami soksak gerci ben yapmayi dusunuyom ama hep birlikte hem azimli olur hem yapan arkadaşlardan gaza gelip yapariz ve pazartesi hepimizin cok faz eksileri olur cunki benim icin ramazana kadar baya bir kilo vermem gerek cunki ramazanda istesemde veremiyom bari dikkat eetmeye calisim
Evet...ben yuruyusumu hic aksatmiyorum.aksatirsamda aciyorum hareketli musik basliyorum oynamaya...fazla kacirsam bile...spor rahatlatiyor...aliskanlik halina getirirseniz...yorgun olsaniz bile kalkip yapiyorsunuz..

Arkadaşlar bugun aldigim tahmini toplam kalori herhalde 1500
Ekmeksiz 1 adana..1 orta boy lahmacun
1 tane sobiyet..5 catal kadar dondurma...
Yarim simitim var..kahvalti 1dilim ekmekle mantarli omlet..omlette yarim yumurta kadar...bunlar saat 4 e kadar yenildi bi dahada bisey yemedim..

Ya kizlar diyetteyiz demeyin..bu bizim artik hayatimizin bir parcasi...ideal kilomuza ulastiktan sonra 5 yada 6 ay kilo koruma yapmaliyiz...ben yavas yavas verdigim ic8n uzulmuyorum...bu yeme seklimi hayatim boyunca uygulamaya calisacagim..
Eskiden olsa o sobiyetin 4 tanesini yerdim o guzelim adanayi offf yagli ekmekleriyle bi guzel yerdim.
Yeme seklimi degistiriyorum..yavas yavas ideal kiloma ulasmayi dusunuyorum...2 ayda 5 kilo verdim venim icin hiiiiiiicccsorun degil...
Dolapta 2 cesit yas pasta var.. Oo eski ben olsam simdi alir dinin karsisi da yenirdi..

Ya kizlar diyetteyiz demeyin..bu bizim artik hayatimizin bir parcasi...ideal kilomuza ulastiktan sonra 5 yada 6 ay kilo koruma yapmaliyiz...ben yavas yavas verdigim ic8n uzulmuyorum...bu yeme seklimi hayatim boyunca uygulamaya calisacagim..
Eskiden olsa o sobiyetin 4 tanesini yerdim o guzelim adanayi offf yagli ekmekleriyle bi guzel yerdim.
Yeme seklimi degistiriyorum..yavas yavas ideal kiloma ulasmayi dusunuyorum...2 ayda 5 kilo verdim venim icin hiiiiiiicccsorun degil...
Dolapta 2 cesit yas pasta var.. Oo eski ben olsam simdi alir dinin karsisi da yenirdi..
haklısın canım bu bir hayat tarzı olmalı. benim de mesela midem küçüldü. pasta vardı dediğin gibi ben de 1 dilim yedim sadece, eskiden olsa 2-3 tane yerdim. biz acele ediyoruz işte. bide haftalık hedefi yakalayamayınca üzülüyorum.

haklısın canım bu bir hayat tarzı olmalı. benim de mesela midem küçüldü. pasta vardı dediğin gibi ben de 1 dilim yedim sadece, eskiden olsa 2-3 tane yerdim. biz acele ediyoruz işte. bide haftalık hedefi yakalayamayınca üzülüyorum.
Kesinlikle miral biz.ak yok..ben bu hafta 200 gr verdim verdim ya sorun degil..sabit kalsada sorun degildi...sabirrr

Slm kızlar yorucu ve kalorili bigün de benden akşam hafifti Allah tan ama bitter lokumunun dediği gibi ramazan öncesi sıkı tutmak istiyorum zira ramazanda vermediğim gibi sahur bana kilo aldırır benimle iki haftalık sıkı bi yarışa girmek isteyen varsa birlikte coşalım:)) bu arada yarın iş yerinde tartılıp kilo bildirimi yaparım kabul ederseniz benim tartiyla aynıydı cunku

Benim yediklerinin seninkileri ezer canım ben yazmıyayım hala yemeye devam ediyorum ama hiç aç degilim yani

Cok haklisin canim, 55e dusunce ben de kalori alimimi artirip daha cok yiyip daha yavas kilo vermeye gecisi dusunuyordum ama bir turlu dusemedim 50li kilolara :)

Back
X