- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee burdaymışsın günaydın:) regl yüzündendir canım merak etme.Gunaydin kizlar. Kilom kac gundur sabitti, bugun 300 gram arti gordum bozmadigim halde. Regl olucam bu hafta, umarim o yuzdendir. Kahvaltiyi da biraz fazla kacirdim, regl haftasi istahim cok aciliyor.
Kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi, 2 yumurtadan bol kasar rendeli omlet, 8-9 kalin dilim taze kasar, 6-7 tane cherry domates, zero, 12-13 yesil erik. Simdi de sutlu kahve.
salata yesen?Ogle ve aksami en hafif nasil gecirsem acaba. Simdiden 900 civari kalori aldim cunku.
hayır canım ya haftalardır yerimde sayıyorum şaka gibi. pztesi 66.0 'ydı.liliyaa senin nasil gidiyor canim 64leri gorebildin mi?
Bende regl haftasi 700 gr aldim ama hafta sonuna kadar aldigimi verdim ama sabit kaldim şuan reglm ve pazartesiden beri tartilmadim moralim bozulmasin die. ama elimden geldiğinxe dikkat ediyorum bakalim bu hafta nasil olcakGunaydin kizlar. Kilom kac gundur sabitti, bugun 300 gram arti gordum bozmadigim halde. Regl olucam bu hafta, umarim o yuzdendir. Kahvaltiyi da biraz fazla kacirdim, regl haftasi istahim cok aciliyor.
Kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi, 2 yumurtadan bol kasar rendeli omlet, 8-9 kalin dilim taze kasar, 6-7 tane cherry domates, zero, 12-13 yesil erik. Simdi de sutlu kahve.
Haşlama tavuk yap hem tok da tutar ve surekli gereksiz atiştirmaliklar yapmazOgle ve aksami en hafif nasil gecirsem acaba. Simdiden 900 civari kalori aldim cunku.
Ayyy bana tahin pekmez demwyin çunki çokkk seviyorumm10.00
2 h. yumurta zeytin peynir
yarım dilim tb ekmeğini tahin pekmeze batırıp yedim. bi kısmına da tereyağ sürdüm minicik.
domates salatalık yeşil çay.
öküz yemiş gibi midem şişti.
oyy canım benim:) sıcaklarda şekerli şeyler yenmiyor ama ya çok sıcak burası çookAyyy bana tahin pekmez demwyin çunki çokkk seviyorumm