• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

okkesa okkesa Bende arada kaçiriyom veya dayanamayip yiyorum ama acisinida spor yaparak çekiyom valla

Gunaydin kizlar. Kilom kac gundur sabitti, bugun 300 gram arti gordum bozmadigim halde. Regl olucam bu hafta, umarim o yuzdendir. Kahvaltiyi da biraz fazla kacirdim, regl haftasi istahim cok aciliyor.

Kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi, 2 yumurtadan bol kasar rendeli omlet, 8-9 kalin dilim taze kasar, 6-7 tane cherry domates, zero, 12-13 yesil erik. Simdi de sutlu kahve.

Gunaydin kizlar. Kilom kac gundur sabitti, bugun 300 gram arti gordum bozmadigim halde. Regl olucam bu hafta, umarim o yuzdendir. Kahvaltiyi da biraz fazla kacirdim, regl haftasi istahim cok aciliyor.

Kahvalti 2 dilim cavdar ekmegi, 2 yumurtadan bol kasar rendeli omlet, 8-9 kalin dilim taze kasar, 6-7 tane cherry domates, zero, 12-13 yesil erik. Simdi de sutlu kahve.
hee burdaymışsın günaydın:) regl yüzündendir canım merak etme.
afiyet olsun

Bende regl haftasi 700 gr aldim ama hafta sonuna kadar aldigimi verdim ama sabit kaldim şuan reglm ve pazartesiden beri tartilmadim moralim bozulmasin die. ama elimden geldiğinxe dikkat ediyorum bakalim bu hafta nasil olcak

10.00
2 h. yumurta zeytin peynir
yarım dilim tb ekmeğini tahin pekmeze batırıp yedim. bi kısmına da tereyağ sürdüm minicik.
domates salatalık yeşil çay.

öküz yemiş gibi midem şişti.
Ayyy bana tahin pekmez demwyin çunki çokkk seviyorumm

Back
X