- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
canım tadına bak sadece hepsini yemek zorunda değilsin@liliya ben dün de dikkat edemedim bugün evdeyim komşu çaya çağırdı bugünde gidecek büyük ihtimal
Yarın artiyim kesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tadına bak sadece hepsini yemek zorunda değilsin@liliya ben dün de dikkat edemedim bugün evdeyim komşu çaya çağırdı bugünde gidecek büyük ihtimal
Yarın artiyim kesin
Valla orada yememe bile gerek kalmadı 2 tane yufka ekmeği ve bir kase vişne reçelini gömdümcanım tadına bak sadece hepsini yemek zorunda değilsin
Napiyon boyle sen kendine guzelim hadi birakma bir iki gun kacirdin bugun bari dikkat et yarin tarti gunu@liliya ben dün de dikkat edemedim bugün evdeyim komşu çaya çağırdı bugünde gidecek büyük ihtimal
Yarın artiyim kesin
Sadece salata yersen bişeycik olmaz kurtarırsın günüAra ogun 10 yesil erik, 1 tane tadim kuruyemisli bar, sutlu kahve. Kalori 1200e yaklastiartik hicbir sey yemeyip aksami salatayla kapatmaya calisicam.
Ne uzun surmus. Ben en son hakimlik savcilik sinavi icin heyet raporu alirken tahlil yaptirmistim. Rapor alacak olanlara oncelik veriyormus devlet hastaneleri. Yuzlerce kisi sira beklerken kan vermeye ve tum doktorlara direkt giriyordum, insanlar pesimden gelip biz saatlerdir bekliyoruz doktor bey falan diyorlardi girdigim her doktorun odasina gelip :)) doktorlar da heyet raporu alacak o, onceligi var diyorlardi, sinir olmustu herkes bana :)) kolay gelsin canim8 tane can erik
1tane muzlu gofret
Ve hala hastanedeyim
Saol canim yaa beynim kazan valla bende arttik birakin beni die bagircaktim bir araNe uzun surmus. Ben en son hakimlik savcilik sinavi icin heyet raporu alirken tahlil yaptirmistim. Rapor alacak olanlara oncelik veriyormus devlet hastaneleri. Yuzlerce kisi sira beklerken kan vermeye ve tum doktorlara direkt giriyordum, insanlar pesimden gelip biz saatlerdir bekliyoruz doktor bey falan diyorlardi girdigim her doktorun odasina gelip :)) doktorlar da heyet raporu alacak o, onceligi var diyorlardi, sinir olmustu herkes bana :)) kolay gelsin canim
Demekki ikimiz başlasak bir oturuşta bir 3.,4 kilo yeriz12 tane yesil erik yedim. Dunden beri 1 kg erik yemis oldumkendimi tutmasam bir oturusta 1 kilo yerim valla : ) o kadar seviyorum
Sanirim yarin tarti gunu oldugu icin bir tuhaf yune doyumsuzluk olmuş sendeBir turlu doyamadim 1 tabak zeytinyagli taze fasulye, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 kase yogurt. Cok yedim, yarin yine arti gorucem ama nedense hic sucluluk hissetmiyorum su an. Sanirim hamburger patates tatli gibi seyler yemedigim icin boyle hissettim.
Regl yaklasinca istahim cok aciliyor ya. Normalde de ishtahliyim zaten, regl haftasi tavan yapiyorSanirim yarin tarti gunu oldugu icin bir tuhaf yune doyumsuzluk olmuş sende