• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

8 tane can erik
1tane muzlu gofret
Ve hala hastanedeyim
Ne uzun surmus. Ben en son hakimlik savcilik sinavi icin heyet raporu alirken tahlil yaptirmistim. Rapor alacak olanlara oncelik veriyormus devlet hastaneleri. Yuzlerce kisi sira beklerken kan vermeye ve tum doktorlara direkt giriyordum, insanlar pesimden gelip biz saatlerdir bekliyoruz doktor bey falan diyorlardi girdigim her doktorun odasina gelip :)) doktorlar da heyet raporu alacak o, onceligi var diyorlardi, sinir olmustu herkes bana :)) kolay gelsin canim

Ne uzun surmus. Ben en son hakimlik savcilik sinavi icin heyet raporu alirken tahlil yaptirmistim. Rapor alacak olanlara oncelik veriyormus devlet hastaneleri. Yuzlerce kisi sira beklerken kan vermeye ve tum doktorlara direkt giriyordum, insanlar pesimden gelip biz saatlerdir bekliyoruz doktor bey falan diyorlardi girdigim her doktorun odasina gelip :)) doktorlar da heyet raporu alacak o, onceligi var diyorlardi, sinir olmustu herkes bana :)) kolay gelsin canim
Saol canim yaa beynim kazan valla bende arttik birakin beni die bagircaktim bir ara

Ben eve geldim biraz fazla kacirdim yemegi ve atistirmaliklari. Ezine peynirli zeytinyagli salata, 2 salatalik tursusu, 1 tane tadim kuruyemis bar, 7-8 kucuk galeta ve bol taze kasar.

Son düzenleme:
2320 kalori olmus :hasta: taze kasar da cok kalorili. 300 grama yakin yedim sabah kahvaltisi dahil ama modumu dusurmucem, kendini sık sık nereye kadar, en azindan bu defa gecen seferki gibi 4000 kalori almadim :confused:

Bir turlu doyamadim 1 tabak zeytinyagli taze fasulye, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 kase yogurt. Cok yedim, yarin yine arti gorucem ama nedense hic sucluluk hissetmiyorum su an. Sanirim hamburger patates tatli gibi seyler yemedigim icin boyle hissettim.

Bir turlu doyamadim 1 tabak zeytinyagli taze fasulye, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 kase yogurt. Cok yedim, yarin yine arti gorucem ama nedense hic sucluluk hissetmiyorum su an. Sanirim hamburger patates tatli gibi seyler yemedigim icin boyle hissettim.
Sanirim yarin tarti gunu oldugu icin bir tuhaf yune doyumsuzluk olmuş sende

Daha yeni eve geldim vee ayaklarim şişmiş babetlerde zor oluyordu ayaklarima 45 dk da hastaneden eve tempolu yurudum şuan bacaklarim fildir fildir çalişyor hala
Bu arada 5 erik yedim çok açim ama akşama saklamak istiyorum kendimi

Back
X