- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 48
- 36
Bencede ben hafta ici 700 g almistim onu bile yazdim ama hafta sonuna kadar hep actim verdim cok şukur yapmayin boyle biraz gaza gelin salmayin kendinizi allah askiniza biraz birbirimize destek olalim spor yapalim su icelim burda yaptiklarimizi yazip motive olalimohoo kaytarıyorsunuz ama böyle olmaz ki
Canım ben diyeyim 64 sen de 65 :)ohoo kaytarıyorsunuz ama böyle olmaz ki
piki :) ama gerçekten ben kilo aldığımda yazmıştım mızıkçılık yapmayalım bidaha olar mı:)Canım ben diyeyim 64 sen de 65 :)
4 gün için gayet güzel canım hadi az kaldı 65i de göreceksin
Inşallah hep beraber gorcez4 gün için gayet güzel canım hadi az kaldı 65i de göreceksin
Daha kahvaltı yapmadım okuldayimpiki :) ama gerçekten ben kilo aldığımda yazmıştım mızıkçılık yapmayalım bidaha olar mı:)
Bugün toparlıyoruz dimi önümüzdeki cumaya aldığını verip eksiye geçeceksin eminim.
aynen benim de bazen bırakasım geliyor kör topal ilerliyorumDaha kahvaltı yapmadım okuldayim
Haftaya regli yaklaşmış olacak dikkat etmem gerekiyor ama tartıda bunu goremeyebilirim ay hep aynı kısır döngü
bugün mü hayır pazartesi değil mi
günaydın ee sen o kadar şikayet ediyordun 1 kilo vermişsin:)günaydın kızlar 65.500 çıktım ben
değişti canım okumamışsın demek. neyse yarın tartıl madem şimdilikbugün mü hayır pazartesi değil mi
acaba pil mi bitti yoksa sen mi kaytarıyorsun:))
tamam canım yarın söylersin
yarın tartılırsun canımEyvah ben unuttum kahvaaltı da yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?