Seninde kahvaltılar harika oluyor canım13.00
1 dilim tb ekmeği
2 yumurtadan tereyağlı omlet
peynir (her defasında bir kalıp süzme peynirin yarısını yiyorum)
Domates salatalık azıcık tahin pekmez
yeşil çay
bilmem sıradan bi kahvaltı işte:)Seninde kahvaltılar harika oluyor canım
Ben artık gıcık oldum 2 yumurta peynir zeytine
ilerliyo gibi gibiyiz :))ben bu grubum gizli okuyucularındanım :) çok güzel ve sevimli ilerliyosunuz :)
ben ben:) ben varım hadi bakalım en az 1 kilo ne dersinliliyaa Suveybe13 USER=391511] kakaovanilya [/USER] E elvan7 okkesa tobosolu_dulcinea W Water Air Dil-i bitab glstn99
Kizlar topu topuna 10 kisiyiz ve cok ciliz bir gurubuz cok eksiklerimiz var boyle salarsak ve belki bu haftalarla kilo veremeyiz diyorum ki biraz gaza gelip destek olsak bir arkadaş ve ya iki kişi fark etmez spor. Su. Veya bu hafta kim daha cok kilo verdi die inatlasip birinciligi oynayalim haftanin birincilerini yapalim ne dersiniz boyle sessiz yediklerimizi kismaya çalişip kendimizi kastikça hic birsekilde veremiycez ve moral olarak hergun çokuşe duşcez son 10 gun kaldi ramazana bu zamana kadar kimler benle yarisa girmek ister
Tamam hadi bu gurubun bu haftaki birincisi kim olcakben ben:) ben varım hadi bakalım en az 1 kilo ne dersin
Evet canim artik hizlanmak sart. Yaz geldi, bol giyinme derdi olmadan rahatca giyinebilmek istiyorum. Nerdeyse 3 ay olacak, cok yavas gidiyoruz valla.kakaovanilya ne diyosun canim sende biraz su rahat popolari çaliştiralimmi acizik aciyip erisinler
liliyaa Suveybe13 USER=391511] kakaovanilya [/USER] E elvan7 okkesa tobosolu_dulcinea W Water Air Dil-i bitab glstn99
Kizlar topu topuna 10 kisiyiz ve cok ciliz bir gurubuz cok eksiklerimiz var boyle salarsak ve belki bu haftalarla kilo veremeyiz diyorum ki biraz gaza gelip destek olsak bir arkadaş ve ya iki kişi fark etmez spor. Su. Veya bu hafta kim daha cok kilo verdi die inatlasip birinciligi oynayalim haftanin birincilerini yapalim ne dersiniz boyle sessiz yediklerimizi kismaya çalişip kendimizi kastikça hic birsekilde veremiycez ve moral olarak hergun çokuşe duşcez son 10 gun kaldi ramazana bu zamana kadar kimler benle yarisa girmek ister
Bende varüm kizlarben ben:) ben varım hadi bakalım en az 1 kilo ne dersin
Bende yarışları severim canım ama benim regli yakın 10 gün zaten onun şişliği olur ama ona rağmen katilabilirimliliyaa Suveybe13 USER=391511] kakaovanilya [/USER] E elvan7 okkesa tobosolu_dulcinea W Water Air Dil-i bitab glstn99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?