• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ben de yumurta ve yogurt yiyeyim o zaman ogle ve aksam. Yarin da tavuk ve yogurt yerim. Kac gram artidayim bilmiyorum tartilmadim. Bugunu hafif gecirmeye calisip yarin tartilicam. Nasil sonuc alacaksin bakalim hurma diyetinden merak ettim :)
çok iyi fikir canım öyle yap. iyi yapmışsın yarın tartılırsın. ben de merak ediyorum çok heyecanlıyım:)

yengeç en iyi anlaştığım burç:) yükselenin farklıdır belki.
Ben 2 gunlugune sehir disina cikicam kizlar, muhtemelen pek aktif olamam burda. Gecen haftalarda vefat eden bir muvekkilimin vasiyetnamesini aciklicam ailesine. Kalabalik ve problemli bir aile, hic anlasamiyorlar birbirleriyle, o yuzden cok stresli olacak. Olay cikacak aralarinda yuzde yuz. Diyeti bozmamaya calisicam, stresliyken cok yiyorum ben :(

Onumuzdeki hafta gidecektim aslinda ama planda bir degisiklik oldu, bu aksam gidiyorum. Benim yumurta tavuk yogurt diyeti simdilik yalan oldu :)) ogle yemegi olarak iki tabak taze fasulye yicem simdi. Yanimda getirmistim ofise, bitireyim bari dedim. Aksam ne yerim bilmiyorum

Ben 2 gunlugune sehir disina cikicam kizlar, muhtemelen pek aktif olamam burda. Gecen haftalarda vefat eden bir muvekkilimin vasiyetnamesini aciklicam ailesine. Kalabalik ve problemli bir aile, hic anlasamiyorlar birbirleriyle, o yuzden cok stresli olacak. Olay cikacak aralarinda yuzde yuz. Diyeti bozmamaya calisicam, stresliyken cok yiyorum ben :KK43:
Allah yardımcın olsun canım sıkıntılı durumlar 2 günde uzun bir süre değil tatil gibi hareketli geçirirsen almazsın

Back
X