• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ben 2 gunlugune sehir disina cikicam kizlar, muhtemelen pek aktif olamam burda. Gecen haftalarda vefat eden bir muvekkilimin vasiyetnamesini aciklicam ailesine. Kalabalik ve problemli bir aile, hic anlasamiyorlar birbirleriyle, o yuzden cok stresli olacak. Olay cikacak aralarinda yuzde yuz. Diyeti bozmamaya calisicam, stresliyken cok yiyorum ben :KK43:
kolay gelsin canım şimdiden iyi yolculuklar. sen sadece açıklama yapmicak mısın senlik bişey var mı ki.
yicek olursan bile kalorisi az şeyler yemeye çalış.

Ben daha çok sporla veriyorum kilo eylülde başladım 74 kg ile şubatta 62 ile mezun oldum takımdan ama sporu taaenbiraktim hastalık yoğunluk fela derken aldım kilo tekrar herturlu sporu denedim ama nacizane tavsiyem çok etkisini gördüğüm hiit cardio oldu ve miley crus ile egzersiz yaptım hiç spor salonuna felan gitmedim bende bacak projemi var üst tarafım 50kilo gösteriyor alt 70 kg

Ben daha çok sporla veriyorum kilo eylülde başladım 74 kg ile şubatta 62 ile mezun oldum takımdan ama sporu taaenbiraktim hastalık yoğunluk fela derken aldım kilo tekrar herturlu sporu denedim ama nacizane tavsiyem çok etkisini gördüğüm hiit cardio oldu ve miley crus ile egzersiz yaptım hiç spor salonuna felan gitmedim bende bacak projemi var üst tarafım 50kilo gösteriyor alt 70 kg
Şuan kaç kilosun canım

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :KK54: sabah klasik bi kahvaltı yaptım bikac dilim kşar yarım yumurta 5-6 zeytin yarımda simit yedim öğlenki menüyü pek beğenmedim 1 porsiyon tas kebabı 2-3 kaşık yayla çorbası bikac kaşık vişne hoşafından aldım ama akşam kaçırdım biraz kıymalı pide ve yanında bikaç çeşit meze ve de irmik helvası yedim :olamaz:

kızlar burçlarınız neler? akrep var mı içinizde:)
Balık burcuyum canım ben yükselenim akrep :KK66:

Back
X