- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolay gelsin canım şimdiden iyi yolculuklar. sen sadece açıklama yapmicak mısın senlik bişey var mı ki.Ben 2 gunlugune sehir disina cikicam kizlar, muhtemelen pek aktif olamam burda. Gecen haftalarda vefat eden bir muvekkilimin vasiyetnamesini aciklicam ailesine. Kalabalik ve problemli bir aile, hic anlasamiyorlar birbirleriyle, o yuzden cok stresli olacak. Olay cikacak aralarinda yuzde yuz. Diyeti bozmamaya calisicam, stresliyken cok yiyorum ben![]()
kabağı nasıl pişirdin?Kızlar mutlaka kabak detoksunu öneriyorum çok doyurucu ve lezzetli oluyor kilomda takılma olursa yapicam bende
geçmiş olsun canım C vit. almaya çalışsabah peynir zeytin salatalık öğlen 2 kaşık bulgur pilavı yoğurt ciğer
dün akşam yemek yemedim şu an gribim yürüyüşe biraz ara vermek zorumda kaldım![]()
merhaba canım. aldığın kalori az görünüyor bişey olmaz başka bişey yemezsenMerhaba kızlar. Sabah hiç birşey yemedin
Öğlen havuçlu , tavuklu çorba. Ekmeksiz.
Akşam kavurma ve 1 lavaş ekmek .
Ama 1 elmalı kurabiye kaçırdım.
Çok az yağda tavada 5-10 dk kavurdumkabağı nasıl pişirdin?
Tamam tesekkurlerher pazartesi tartı günümüz. yiyeceğin şeyleri kendin belirliyorsun. yediklerini yazıp yazmamak serbest ama yazsan daha iyi tabi senin için.
HosuldumSende hosgeldin canm
Bende aldım bugün sabah yiyebildim sadece yarın tam gaz devam çok seviyorum hurma diyetinikakaovanilya kakuş napıyon. ben hurma aldım bugün başlıyorum hurma yoğurt diyetine. ölmez sağ kalırsam bakarız gidişata :)
Şuan kaç kilosun canımBen daha çok sporla veriyorum kilo eylülde başladım 74 kg ile şubatta 62 ile mezun oldum takımdan ama sporu taaenbiraktim hastalık yoğunluk fela derken aldım kilo tekrar herturlu sporu denedim ama nacizane tavsiyem çok etkisini gördüğüm hiit cardio oldu ve miley crus ile egzersiz yaptım hiç spor salonuna felan gitmedim bende bacak projemi var üst tarafım 50kilo gösteriyor alt 70 kg
Korkumdan tartılmıyorum desemŞuan kaç kilosun canım

Balık burcuyum canım ben yükselenim akrepkızlar burçlarınız neler? akrep var mı içinizde:)
Aman bak ben 1 aydır aldığım kiloları 2 aydır veremedim emeklerini ziyan etmeEvdeki tartının pili bitti gidip almıyorum korkudan :)