• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Sagol canim. Dikkat etmeye calisicam. Sehir disina ya da yurtdisina cikinca nedense pek diyet yapamiyorum ben. Illa kendi evimde olmam lazim :))
Kesinlikle katılıyorum canım bende aynı psikolojide oluyorum evimden uzakta diyet yapmakta çok zorlaniyorum :KK43: sana kolay gelsin neyseki 2 günlügüne gidiyosun ben 2 haftalığına geldim bitmedi hala 1 haftam var nerdeyse :olamaz:

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım :KK54: sabah klasik bi kahvaltı yaptım bikac dilim kşar yarım yumurta 5-6 zeytin yarımda simit yedim öğlenki menüyü pek beğenmedim 1 porsiyon tas kebabı 2-3 kaşık yayla çorbası bikac kaşık vişne hoşafından aldım ama akşam kaçırdım biraz kıymalı pide ve yanında bikaç çeşit meze ve de irmik helvası yedim :olamaz:

Balık burcuyum canım ben yükselenim akrep :KK66:
oyy akşam ipin ucu kaçmış:)
ne güzel bir ikili olmuş balığın yumuşaklığı akrebin keskinliğini dengeler :)

Ac karinla 2 bardak ilik limanlu su
Kahvalti 2tane tb ekmeği
1 haşlama yumurta
Yarim domates,yarim salatalik
5 zeytin, biraz peynir
Saat 12; 2 tane ceviz.4 bardk cay,2 hurma
Saat 2.35; bir kepceden biraz fazla kuru fasulye,uç lokmalik ekmek,bolca maydonoz,üç dört tane aci sus biberbir kac tane domates
Saat 5; de sutlu turk kahve.1hurma,
Saat 6; da bir havuc
Aksam saat 7.35 de 3 tane tavuk izgara,bir bardak ayran

Ben 2 gunlugune sehir disina cikicam kizlar, muhtemelen pek aktif olamam burda. Gecen haftalarda vefat eden bir muvekkilimin vasiyetnamesini aciklicam ailesine. Kalabalik ve problemli bir aile, hic anlasamiyorlar birbirleriyle, o yuzden cok stresli olacak. Olay cikacak aralarinda yuzde yuz. Diyeti bozmamaya calisicam, stresliyken cok yiyorum ben :KK43:
Dikkat et kendine stresliyken bende oyleyim ama yinede yediklerine dikkat et

Back
X