Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun canım. ben de aç gibiyim ama yorgunluktan kolumu kaldıracak halim yok neyse ki. bi kahve yapayım ben.10 tane badem yedim şimdi adaçayı içiyorum
Bende aç degilim ama canım sıkıldıafiyet olsun canım. ben de aç gibiyim ama yorgunluktan kolumu kaldıracak halim yok neyse ki. bi kahve yapayım ben.
içimizde kayısı ağacı çıkacak :))Ben yine sutlu kahve yaptim kuru kayisi yiyorum
aman diyim ben sana :)Bende aç degilim ama canım sıkıldı
Pasta falan yapmak geliyor içimden :)
Bende sütlü kahve yaptım 2 tanede gün kurusu yedimBen yine sutlu kahve yaptim kuru kayisi yiyorum
içimizde kayısı ağacı çıkacak :))
Bende sütlü kahve yaptım 2 tanede gün kurusu yedim![]()
Ben de ayni sekilde. Cok sıkıldım siskoluktan :))Acilen 59 u görmem lazım yoksa motivasyonum düşmeye başladı
Ben daha çok 60 li kilolardan biran önce 50 li kilolara geçmek istiyorumBen de ayni sekilde. Cok sıkıldım siskoluktan :))
Bir an once gorelim 50leri ya. Boyum kisa diye 60lar bana cok siskoymus gibi geliyor.Ben daha çok 60 li kilolardan biran önce 50 li kilolara geçmek istiyorum![]()
ben de ben dee. baya zorluyor artık uzadı çünkü.Ben daha çok 60 li kilolardan biran önce 50 li kilolara geçmek istiyorum![]()
hedef 52ydi ama 58 olsam göbek atacam.Bir an once gorelim 50leri ya. Boyum kisa diye 60lar bana cok siskoymus gibi geliyor.
Ben de valla. Uzun vadede benim hedef 50-51 ama bi 59u gorsek super olacak moral motivasyon da artacakhedef 52ydi ama 58 olsam göbek atacam.
Ben maksimum 3 ay yapabildim şimdiye kadar ama 54- 55 olmadan bırakmamalıyımben de ben dee. baya zorluyor artık uzadı çünkü.