• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ozellikle cikmamaya calisiyorum canim cunku arkadaslarimin yuzde 90i icki iciyor. O yuzden bu aralar icki icmeyen bir komsumla takiliyorum, evin oralarda yemek yiyoruz ya da kahve iciyoruz :))) bugun salata yiyip kahve ictik mesela. Diger arkadaslarimi gecici olarak sattim :))
Tabi sen suan daha iyi bilirsin yinede kafayi dagatmaya caliş

Afiyet olsun dikkat et ben su kalori hesabini pek yapamiyom yaa
Yazio diye bi program vardi ben ordan takip ediyordum orada olmayanlari diyekolik .com dan bakiyordum ,programa yazinca kendini daha iyi konrtol edebiliyrsun ne yedigini görüyorsun çünkü, telefonumdaki bir sorundan dolayi kaldirmak zorunda kaldim yoksacok iyi.

Ben spor yapmakta cok zorlaniyorum.. yürüyüş icin uygun yer yok koyde her gun cikamiyorum. Simdi ben temizlik topigindeyim orda biz maraton yapiyoruz su saatler arasi maraton baslatiyoruz deyip temizlik yapiyoruz Diyorum ki burda da spor maratonu mu yapsak yarim saat 45 dk hatta bazen 15 20 dk nasil olur? Motive oluruz birlikte yapınca. Maraton sonunda neler yaptigimizi da yazariz ne dersiniz?

Ben spor yapmakta cok zorlaniyorum.. yürüyüş icin uygun yer yok koyde her gun cikamiyorum. Simdi ben temizlik topigindeyim orda biz maraton yapiyoruz su saatler arasi maraton baslatiyoruz deyip temizlik yapiyoruz Diyorum ki burda da spor maratonu mu yapsak yarim saat 45 dk hatta bazen 15 20 dk nasil olur? Motive oluruz birlikte yapınca. Maraton sonunda neler yaptigimizi da yazariz ne dersiniz?
herkesin saati birbirine uymaz ama gün içinde yapılabilir. ben kendi adıma 100 ip atlama diyorum gittikçe arttırırım.

kızlar eşim 2 haftadır şehir dışındaydı bugün geldi. bira içelim dedi yok dedim ama dinlemedi almaya gitti. Diyet elden gidiyor :skandal:

Calistigim icin imkansiz. Bi de bana haftada 2 gun temizlige gelen biri var o yuzden birkac gun supurmek disinda temizlik yapmiyorum. Kopek olmasa onu da yapmam :KK53::confused:

kızlar eşim 2 haftadır şehir dışındaydı bugün geldi. bira içelim dedi yok dedim ama dinlemedi almaya gitti. Diyet elden gidiyor :skandal:
Ayy buz gibi bomonti filtresiz cekti canim :confused: yaninda da kaju ve pringles:confused: 64u ucundan gormek yerine 64.3 falan olsaydin ic derdim ama simdi bir sey demiyorum. Icmesen daha iyi ama olur da icersen de 1 siseyi gecme, 1 buyuk bira 210 kalori diyor, o kadar da abartilacak kadar kalorili degil.

Ayy buz gibi bomonti filtresiz cekti canim :confused: yaninda da kaju ve pringles:confused: 64u ucundan gormek yerine 64.3 falan olsaydin ic derdim ama simdi bir sey demiyorum. Icmesen daha iyi ama olur da icersen de 1 siseyi gecme, 1 buyuk bira 210 kalori diyor, o kadar da abartilacak kadar kalorili degil.
ben de içmeyi çok istiyorum ama 64.9 dum 65i görmek istemiyorum tekrar hem de 1 kiloya 100gram kalmışken :mad: içmiş gibi yaparım belki :)

Calistigim icin imkansiz. Bi de bana haftada 2 gun temizlige gelen biri var o yuzden birkac gun supurmek disinda temizlik yapmiyorum. Kopek olmasa onu da yapmam :KK53::confused:
Yok temizlik degil spor .. aksamlari da olabilir
herkesin saati birbirine uymaz ama gün içinde yapılabilir. ben kendi adıma 100 ip atlama diyorum gittikçe arttırırım.
Canim gunde bir kez degil bir kac kez yapsak herkes uygun olduğu maratona katilabilir aslinda orn ben derim ki 13 _13 20 arasi maraton baslatiyorum uygun olan gelmek isteyen gelir, sen 19 15 19 40 arasi dersin vs herkes musait olduğuu zaman baslatip musait olduğu zaman katilabilir hepimiz ayni anda yapmak zorunda degiliz ki. Su olcak yani ben spor yapicagimda sizleri de davet edicem katilmak isteyenlerle yapicaz bi baskasi yapicaginda bizi de davet edicek gibi

Back
X