- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Yok canim aksam yemegim 4 tane kocaman kabak ve 500 grama yakin yogurttuAkşam yemeği mi canım bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim aksam yemegim 4 tane kocaman kabak ve 500 grama yakin yogurttuAkşam yemeği mi canım bu
Icmezsen super olur tam ucundasin cunku, bira siskinlik yapip arti gosterebilirben de içmeyi çok istiyorum ama 64.9 dum 65i görmek istemiyorum tekrar hem de 1 kiloya 100gram kalmışkeniçmiş gibi yaparım belki :)
Kabızlık şikayetine karşı cnmNe ise yariyor?
Kabızlık şikayetine karşı cnm
Bana her sekilde uyar elimden geleni yaparimBen spor yapmakta cok zorlaniyorum.. yürüyüş icin uygun yer yok koyde her gun cikamiyorum. Simdi ben temizlik topigindeyim orda biz maraton yapiyoruz su saatler arasi maraton baslatiyoruz deyip temizlik yapiyoruz Diyorum ki burda da spor maratonu mu yapsak yarim saat 45 dk hatta bazen 15 20 dk nasil olur? Motive oluruz birlikte yapınca. Maraton sonunda neler yaptigimizi da yazariz ne dersiniz?
Kopegin kucukmu nasil bisey merak ettim hayvanlari cok seviyorum gerci asla kopek, kedi besleyemem evde ama besleyenlere de karsi degilim asla rahat edemem ama cok akilli ve guzel hayvanlarCalistigim icin imkansiz. Bi de bana haftada 2 gun temizlige gelen biri var o yuzden birkac gun supurmek disinda temizlik yapmiyorum. Kopek olmasa onu da yapmam![]()
Biranin ne kadar bir etkisi olur diyete bilmiyom hic içmedimkızlar eşim 2 haftadır şehir dışındaydı bugün geldi. bira içelim dedi yok dedim ama dinlemedi almaya gitti. Diyet elden gidiyor![]()
Benimde guatirim var ve her sabah ilac alirim ac karinla ve cok sikici bir durum buu. bide aci sus biber de yemek iyi geliyor ve rahatca bagorsaklari calistiriyorBende sıkı diyete girdiğimde bi hafta hiç çıkamıyorum zaten hipotiridi hastayım kabızlık en büyük kilo alma nedenim bu çözümü buldum hatta bunla çok kilo verende varmış nette okumustum
Benimki birazcik buyuk canim, aramizda 4 kilo falan var :)) iyi egitince beslemek kolay oluyor, benimki asla koltuklara ve yataklara cikmaz meselaKopegin kucukmu nasil bisey merak ettim hayvanlari cok seviyorum gerci asla kopek, kedi besleyemem evde ama besleyenlere de karsi degilim asla rahat edemem ama cok akilli ve guzel hayvanlar
Uyy maşallahBenimki birazcik buyuk canim, aramizda 4 kilo falan var :)) iyi egitince beslemek kolay oluyor, benimki asla koltuklara ve yataklara cikmaz mesela