• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Yok temizlik degil spor .. aksamlari da olabilir

Canim gunde bir kez degil bir kac kez yapsak herkes uygun olduğu maratona katilabilir aslinda orn ben derim ki 13 _13 20 arasi maraton baslatiyorum uygun olan gelmek isteyen gelir, sen 19 15 19 40 arasi dersin vs herkes musait olduğuu zaman baslatip musait olduğu zaman katilabilir hepimiz ayni anda yapmak zorunda degiliz ki. Su olcak yani ben spor yapicagimda sizleri de davet edicem katilmak isteyenlerle yapicaz bi baskasi yapicaginda bizi de davet edicek gibi
tamam canım olur yapalım yarından itibaren

Iyi aksamlar kizlar bugun 1400 kalori aldim. Bugun verdim ne aldim..biraz once 1 saatlik yuruyusumu yaptim...
Hergun bu yuruyusu yapiyorum.ve mutlaka 100 yarim mekigimi cekiyorum.
Ben bu topigi seviyorum.diger diyet gruplarinda cok kural var...ben uyamazdim.....:KK25:

Sizlerin bazen kacamak yapmasi bile hosuma gidiyor..neyseki herkes benim gibiymis diyorum:-)
Kilolar yavas yavas gidiyor ama...asla pes etmiyoruz..
:KK36::KK74:

Öyle kurallar olmazsa da cabuk salıyoruz çok kaçamak yapıyoruz kendimizi rahat hissediyoruz ve kilo veremiyoruz iste
canım herkes kilo verdi burda kendi iradesiyle. ben şahsen kendimle mücadele halindeyim ödülümü cezamı kendim veriyorum. teklediğim zamanlar da oluyor ama bi şekilde ilerliyorum.

Back
X