• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Sabah parmaklarım balon gibi olmuşlar uyandım
Bu kilo verme işi canımı sıkmaya başladı daha dün 62,9 dün bugün 63,2 bugün 62,5 olurum diye düşünüyordum dünde kendimi o kadar tuttum tartı için
Bugünde yememe dikkat etmicemo kadar tuttum bir işe yaramadı bugün canımın istediğini yicem

Bu kilo verme işi canımı sıkmaya başladı daha dün 62,9 dün bugün 63,2 bugün 62,5 olurum diye düşünüyordum dünde kendimi o kadar tuttum tartı için
Bugünde yememe dikkat etmicemo kadar tuttum bir işe yaramadı bugün canımın istediğini yicem
Acaba stres siskinlik yapiyor olabilir mi ya. Gecen ay ben de durup dururkén sismistim. Bir an once kilo verelim diye stres yapip kendimizi sıkıyoruz

parmakların niye balon gibi ki? aradaki fark şişkinliktir belki. 1 kilo vermişsn işte canım ama bu kadar niye sıkıyorsun kendini.

Back
X