Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim aslinda yediklerimi yakiyorum cunki cok egzersiz ve spor yapmaya calisiyom ve sabah ac karinla iki bardak ilik limonlu suda etki ediyor sanirim ve ben daha cok tavuk protein agirlikli besleniyomCok guzel veriyorsun sen masallah valla. Pek az da yemiyorsun aslinda, metabolizman cok hizli sanirim. 1 haftada 1.7 kg super valla. Darisi basimiza![]()
vay canına vuhuuu tebrikler sana iki kalp bugün:))
Aslinda dikkat ettim de canlar siz cok fazla ceviz, kayisi vede hurma tuketiyosunuz ceviz protein ama bir o kadar da yagli bir cerez vede sut cok iciyonuz sut cocuklara verildiginde cocuklar kilo alir acaba bu hafta bunlarimi biraz kissanizsadece suyla mı yaşasam napsam![]()
Aynen bencede bir dilim baklava 300 kalari ve onu yakmak icinde bor ayri kqlaori yakmak lazim spor olmayinca yakamadi malesef ama bence biraz egzersizde yapilsa bence cok guEl verceksin@kakaovanilyaDemek künefe falan yemesen 1 kilo vereceksin canım
Bende eskiden kendimi cok sikardim ama bu hafta spor yaparken bile eglenerek yaptim elimden geldigi kadar ac oldugumda bile zayif halimi dusunup mutlulukla yaptim hu hafta sizde bir deneyin isterseniz boyleAcaba stres siskinlik yapiyor olabilir mi ya. Gecen ay ben de durup dururkén sismistim. Bir an once kilo verelim diye stres yapip kendimizi sıkıyoruz
onlardan almıyorum canım ya. ben 1 kilo vermiştim bakma dün akşamki kaçamaktan sonra böyle oldu.Aslinda dikkat ettim de canlar siz cok fazla ceviz, kayisi vede hurma tuketiyosunuz ceviz protein ama bir o kadar da yagli bir cerez vede sut cok iciyonuz sut cocuklara verildiginde cocuklar kilo alir acaba bu hafta bunlarimi biraz kissaniz
Dün iyi değildim sürekli uykum vardı akşamda erkenden uyudum zaten kacamakta olmadı haliyleAcaba stres siskinlik yapiyor olabilir mi ya. Gecen ay ben de durup dururkén sismistim. Bir an once kilo verelim diye stres yapip kendimizi sıkıyoruz
O kadarmi etkisi oluyoo keske icmeseymişsin en azindan bu hafta ķafa birax rahat olurduonlardan almıyorum canım ya. ben 1 kilo vermiştim bakma dün akşamki kaçamaktan sonra böyle oldu.
evet canım 600 gram farkettirdi. keşke en azından haftaya motive başlardım.O kadarmi etkisi oluyoo keske icmeseymişsin en azindan bu hafta ķafa birax rahat olurdu
Bugunden baslayip diger pazartesiye inat et bakalim ne kadar fark olcak hem mutlu olursunevet canım 600 gram farkettirdi. keşke en azından haftaya motive başlardım.
helal olsun:)2 biskirem exra kakaolu, 2 de cay ictim kendime odul verdim. Gerci aksamda bir tane yedim ama vicdan azabi cekip kalkip gece saat 12, de yarim saat spor yaptim 300 ip atladim valla
Hareket onemli. Ben popomu kaldiramiyorum2 biskirem exra kakaolu, 2 de cay ictim kendime odul verdim. Gerci aksamda bir tane yedim ama vicdan azabi cekip kalkip gece saat 12, de yarim saat spor yaptim 300 ip atladim valla
helal olsun:)