- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
maşallah afiyet olsun cınım:)12 tane yesil erik yedim. Dunden beri 1 kg erik yemis oldumkendimi tutmasam bir oturusta 1 kilo yerim valla : ) o kadar seviyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah afiyet olsun cınım:)12 tane yesil erik yedim. Dunden beri 1 kg erik yemis oldumkendimi tutmasam bir oturusta 1 kilo yerim valla : ) o kadar seviyorum
of şu kaşara abanmasaydın bari. en kalorili peynir. eve alma bidaha bence.Ben eve geldim biraz fazla kacirdim yemegi ve atistirmaliklari. Ezine peynirli zeytinyagli salata, 2 salatalik tursusu, 1 tane tadim kuruyemis bar, 7-8 kucuk galeta ve bol taze kasar.
Bir turlu doyamadim 1 tabak zeytinyagli taze fasulye, 1 dilim cavdar ekmegi, 1 kase yogurt. Cok yedim, yarin yine arti gorucem ama nedense hic sucluluk hissetmiyorum su an. Sanirim hamburger patates tatli gibi seyler yemedigim icin boyle hissettim.

iyi hadi geçmiş olsun. ne iyi yapmışsın yürümekle.Daha yeni eve geldim vee ayaklarim şişmiş babetlerde zor oluyordu ayaklarima 45 dk da hastaneden eve tempolu yurudum şuan bacaklarim fildir fildir çalişyor hala
Bu arada 5 erik yedim çok açim ama akşama saklamak istiyorum kendimi
of şu kaşara abanmasaydın bari. en kalorili peynir. eve alma bidaha bence.
hurma diyeti mi yapsak 2 gun 1 kg hurmam var Kaşar sevilmez mi yaaa all cikolata niyetine dilimleyil yeeDayanamayip aliyorum. Bi de ev yetmezmis gibi ofise de aliyorumhurma diyeti mi yapsak 2 gun 1 kg hurmam var
![]()
ay sen de yangına körükle gidiyorsun:) sen değil miydin peynir yeme çok kalorili diyen.Kaşar sevilmez mi yaaa all cikolata niyetine dilimleyil yee
ezine al ne biliym başka bi peynir al. hıhı hurma evet hııı :))Dayanamayip aliyorum. Bi de ev yetmezmis gibi ofise de aliyorumhurma diyeti mi yapsak 2 gun 1 kg hurmam var
![]()
Evet hala diyorum ama zayiflayinca yapacaksim şuan evde yok istemiyorumda cunki olursa yersin o yuzden almiycan aman aman sakin deneme ben bir an hayallalere dalldim sen sakinay sen de yangına körükle gidiyorsun:) sen değil miydin peynir yeme çok kalorili diyen.
Yiyebiliyosan suzme peynir. koy peyniri. Lor. Bunlar zararli az yagliezine al ne biliym başka bi peynir al. hıhı hurma evet hııı :))
tamam haber ver beraber yapalım 1 günYarin zor da baska bir gun 1 kere yapalim ya hurmalar oyle duruyo yapasim geldi :))
Cikolata daha cazip ama tabii ki kabak ve yogurtacıktım ya la. kabak mı yesem yoğurt mu yoksam bikaç parça çikilata mı
he ya yarına kadar tutayım ağzımı. benim yerime de ye:)Cikolata daha cazip ama tabii ki kabak ve yogurtbenim evde cikolata yok neyse ki. Ben 15-20 tane erik yerim kesin bu gece :)
Cikolata yersen doymassin ve tekrar başka birsey yemek istersinacıktım ya la. kabak mı yesem yoğurt mu yoksam bikaç parça çikilata mı
evet canım kabak ve yoğurt yicem şimdiCikolata yersen doymassin ve tekrar başka birsey yemek istersin