• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF: ** haftada 1 kilo **

ohoo kaytarıyorsunuz ama böyle olmaz ki
Bencede ben hafta ici 700 g almistim onu bile yazdim ama hafta sonuna kadar hep actim verdim cok şukur yapmayin boyle biraz gaza gelin salmayin kendinizi allah askiniza biraz birbirimize destek olalim spor yapalim su icelim burda yaptiklarimizi yazip motive olalim

piki :) ama gerçekten ben kilo aldığımda yazmıştım mızıkçılık yapmayalım bidaha olar mı:)
Bugün toparlıyoruz dimi önümüzdeki cumaya aldığını verip eksiye geçeceksin eminim.
Daha kahvaltı yapmadım okuldayim
Haftaya regli yaklaşmış olacak dikkat etmem gerekiyor ama tartıda bunu goremeyebilirim ay hep aynı kısır döngü :kusmuk:

acaba pil mi bitti yoksa sen mi kaytarıyorsun:))
tamam canım yarın söylersin

Yok be ne kaytarmasi ben arti gorecegim zaman ozellikle tartilirim ki moralim bozulsun yemek yemeyeyim diye :) sirf oyle dedin diye karsi ofiste tartilicam simdi. Onlarda tarti var. Ama benim tartiyla ne kadar fark vardir bilmem. Birazdan yazarim

Karsi ofisteki psikiyatristte tartildim :KK48: arkadasim zaten. 64.1 ciktim. Dunden 900 gram fazla :KK61: Kahvalti etmedim daha. Uzerimde cok ince bi kumastan mini tulum var, hafif bir sey. Benim tartiyla pek bir fark yok gibi geldi bana, ben de bu civarlarda bi arti bekliyordum cunku kavrulmus yer fistigi da yemistim gece gec bir saatte :confused:

Back
X