- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım, haftaya cuma tartılırımyarın tartılırsun canım
valla okumdım akşamları giremiyorum sabahta baya sayfa oluyor çalışınca okuyamıyorum hepsinideğişti canım okumamışsın demek. neyse yarın tartıl madem şimdilik
Bu arada bu psikiyatrist arkadasa gcenlerde bi hasta gelmis, ilk seansta buna "cok guzelim doktor hanim, herkes bana bakiyor nasil daha az dikkat cekebilirim" gibi bir sey demisama guzel degilmis aslinda, bir rahatsizligi varmis. Yeni mottomuz cok guzelim doktor hanim, ne yapabilirim
![]()
Gecen haftayida yazsaydin ki fark olup olmadigi daha rahat anlasilsingünaydın kızlar 65.500 çıktım ben
Ayyy cok guzelmiş valaBu arada bu psikiyatrist arkadasa gcenlerde bi hasta gelmis, ilk seansta buna "cok guzelim doktor hanim, herkes bana bakiyor nasil daha az dikkat cekebilirim" gibi bir sey demisama guzel degilmis aslinda, bir rahatsizligi varmis. Yeni mottomuz cok guzelim doktor hanim, ne yapabilirim
![]()
Canim yarin yartilman gerek çunki bu hafta ne kadar eski veya arti gordugunu bilmemiz gerek haftaya cumaya kadar uzun bir sure oluyor ve kilo bildirimin pek duzgun olmazTamam canım, haftaya cuma tartılırım![]()
Bu arada allah oo kadina da sifa versin bir an once iylesir inşallah psikolojiyi duzeltir onunkide zor yaaBu arada bu psikiyatrist arkadasa gcenlerde bi hasta gelmis, ilk seansta buna "cok guzelim doktor hanim, herkes bana bakiyor nasil daha az dikkat cekebilirim" gibi bir sey demisama guzel degilmis aslinda, bir rahatsizligi varmis. Yeni mottomuz cok guzelim doktor hanim, ne yapabilirim
![]()
Yok canım yarın tartılıcam, haftaya cumaya unutmam cuma tartılırım demek istedim:)Canim yarin yartilman gerek çunki bu hafta ne kadar eski veya arti gordugunu bilmemiz gerek haftaya cumaya kadar uzun bir sure oluyor ve kilo bildirimin pek duzgun olmaz
Heee tamam bende yanlis anlafin zannettim :))Yok canım yarın tartılıcam, haftaya cumaya unutmam cuma tartılırım demek istedim:)
benim de öyle bi gecede 600 gr almıştım fıstık yiyince. sen yine verirsin 2 günde hiç üzülme:) evdeki tehlikeli şeyleri uzaklaştır ilk önce bidaha da eve alma lütfen.Karsi ofisteki psikiyatristte tartildimarkadasim zaten. 64.1 ciktim. Dunden 900 gram fazla
Kahvalti etmedim daha. Uzerimde cok ince bi kumastan mini tulum var, hafif bir sey. Benim tartiyla pek bir fark yok gibi geldi bana, ben de bu civarlarda bi arti bekliyordum cunku kavrulmus yer fistigi da yemistim gece gec bir saatte
![]()
daha fazla vermem gerekti amagünaydın ee sen o kadar şikayet ediyordun 1 kilo vermişsin:)
tuttum bunu ben yaBu arada bu psikiyatrist arkadasa gcenlerde bi hasta gelmis, ilk seansta buna "cok guzelim doktor hanim, herkes bana bakiyor nasil daha az dikkat cekebilirim" gibi bir sey demisama guzel degilmis aslinda, bir rahatsizligi varmis. Yeni mottomuz cok guzelim doktor hanim, ne yapabilirim
![]()
66,500 düm geçen haftaGecen haftayida yazsaydin ki fark olup olmadigi daha rahat anlasilsin
ay ben de çok zayıfım ayol kemiklerim sayılıyor kilo almak için ne yapabilirimBu arada bu psikiyatrist arkadasa gcenlerde bi hasta gelmis, ilk seansta buna "cok guzelim doktor hanim, herkes bana bakiyor nasil daha az dikkat cekebilirim" gibi bir sey demisama guzel degilmis aslinda, bir rahatsizligi varmis. Yeni mottomuz cok guzelim doktor hanim, ne yapabilirim
![]()
dikkat etmediğin halde bu kadar gitmişama bu hafta hiiçç dikkat etmedim haftaya sonuç ne olur bilemem