- 27 Ağustos 2011
- 11.322
- 2.764
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederm cnm ayakkabıların hepsi 38Cnm topic in hayırlı olsun beden ve ayakkabı nosu koyar misin
Canim ben çiçekli ayakkabı yi ve siyah olanı da hem model hem de fiyatlara beğendim. Elden alma imkanı var mı istanbulun neresinde oturuyorsun burada bir arkadaşın da hırka alacagim mesela elden buluşup alcaz. Birkaç elbiseyi ve pijama takımını beğendim toplu olarak belki bir şeyler yaparsın. Özelden yazayım en iyisi. Gerçi herseyi yazdım daha ne kaldı. Neyse çiçekli ayakkabı ve bot ne kadar kullanıldı deformasyon var mı yırtık sokuk falanteşekkür ederm cnm ayakkabıların hepsi 38
beden de çoğu 38
36 da var 40 da var
beğendiğiniz varsa ölçümlede söylüyorum ben o yüzden beden belitrmedm. beden söyleyip ölçüylede daha sağlıklı oluyor alışveriş
canm elden alabilirsin tabi ama ben ankarada oturuyorum =)nasıl olcakCanim ben çiçekli ayakkabı yi ve siyah olanı da hem model hem de fiyatlara beğendim. Elden alma imkanı var mı istanbulun neresinde oturuyorsun burada bir arkadaşın da hırka alacagim mesela elden buluşup alcaz. Birkaç elbiseyi ve pijama takımını beğendim toplu olarak belki bir şeyler yaparsın. Özelden yazayım en iyisi. Gerçi herseyi yazdım daha ne kaldı. Neyse çiçekli ayakkabı ve bot ne kadar kullanıldı deformasyon var mı yırtık sokuk falan