- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Günaydın canlar,Allah yardımcıları olsun inş valla canım bu konu ile alakalı bende arkadaş çevremde şahit olduklarımı anlatayım kendimide...Ben 5 aylık hamile iken bende 2 gün aralıksız sancı oldu hafta içi olduğu için kndi doktorum tatildeydi neyse geldğinde doktoruma gittim masada oturup ilk hal hatır sorar anlattım neyse bana olabileceğini son aylara doğru ilerliyoruz normal dedi sonra ultrasona geçelim dedi baktı ve bana direk elif hanım düşünün 1 hafta içinde benim rahme dikiş atmama gerekiyor rahim açılmış erken doğum olabilir yanlız bebek rahimde henüz ? dedi. Anestezi parası alıyoruz sadece 250 dedi bende ben paranın derdinde değilim bebeğime birşey olmasın yeterki isterse 2,5 milyar olsun dedim...Ama ben ordan çıktım başka bi doktora gittim 2 gün sonra tabi,içeri girdim hiç birşey demedim doktor baktı ve herşey normal çok güzel gelişimide çok güzel bebeğn dedi,doktor öyle deyince bende anlattım 1*bebek rahimde olması gerektiği yerde rahimde 2* 5 aylık olmuş bi gebelik dikiş atılması mümkün değil 4 ayı atlatmışsın 6.ayına giriyorsun dedi. Diğer başka bi arkadaşıma da şöyle denildi hemde Üniversite hastanesinde bebeğiniz down sendromlu dediler tahlilde yapıldı alacaklardı eşide Yüce mevlam bunu bize veriyorsa kolaylığınıda verir ben bunun günahına giremem dedi,bebeğimiz doğdu ve öyle tatlı ve sağlıklı ki anlatamam hiç bir şey yok.Şuan 1 yaşında maşallah bide güzel ki :) bence başka bi doktora daha gitmekte fayda var...1 hafta önce arkadaşımdan gelen bir telefonla yıkıldım diyebilirrim, arkadaşım 4 senelik evli ve bebekleri olmuyordu 17 hafta önce hamile kaldı ve biz bu mutlu haberle uçtuk sevinçten hele onlar anne baba olmaın heyecnını yaşıyorlardı eceyle bunu perçimliyorlardı.ama 1 hafta nce beni aradı ve utluluklarına gölge düştü çünkü bebeği dawn sendromlu doğacakmış bunu bana söylediğinde inanın 2 gün kendime gelemedim ki onların halini düşünün karı koca köşelerine çekilmiş sessiz sessiz ağlıyorlar olayı hem kabullenmeye hemde bunun neden kendi başlarına geldiğini sorgular gibi.şimdi ambiyo sentez sıvı testi yapılacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak.ben ona eğer sonuç olumsuz çıkarsa ne yapacağını sordum oda bana bebeğimi kendi ellerimle öldürmem ölümü benim elimden olmasın dedi.sonra bana şu soruyu yönelt ti SEN OLSAN NE YAPARDIN BEBEĞİNİ KENDİ ELLERİNLE ÖLDÜRÜRMÜYDÜN ????ve ben bu soru karşısında resmen kilitlendim cevap veremedim.peki kızlar siz olsanız ne yapardınız ????allahım kimsenin başına vermesin ama biz olsak ne yapardık bu soruyu o kadar ço düşündüm ki işimn içinden çıkamadım hepimiz anneyiz yada anne adaylarımız var çocuk büyütmenin zorluklarını ve sorumluluğunu biliyoruz ve onun büyüteceği çocuk 3 kat daha sorumluluk isteyen bi çocuk olucak.ben bunları düşünmeme rahmen soruyu cevaplayamadım..........
1 hafta önce arkadaşımdan gelen bir telefonla yıkıldım diyebilirrim, arkadaşım 4 senelik evli ve bebekleri olmuyordu 17 hafta önce hamile kaldı ve biz bu mutlu haberle uçtuk sevinçten hele onlar anne baba olmaın heyecnını yaşıyorlardı eceyle bunu perçimliyorlardı.ama 1 hafta nce beni aradı ve utluluklarına gölge düştü çünkü bebeği dawn sendromlu doğacakmış bunu bana söylediğinde inanın 2 gün kendime gelemedim ki onların halini düşünün karı koca köşelerine çekilmiş sessiz sessiz ağlıyorlar olayı hem kabullenmeye hemde bunun neden kendi başlarına geldiğini sorgular gibi.şimdi ambiyo sentez sıvı testi yapılacak ve sonuç 3 hafta sonra çıkacak.ben ona eğer sonuç olumsuz çıkarsa ne yapacağını sordum oda bana bebeğimi kendi ellerimle öldürmem ölümü benim elimden olmasın dedi.sonra bana şu soruyu yönelt ti SEN OLSAN NE YAPARDIN BEBEĞİNİ KENDİ ELLERİNLE ÖLDÜRÜRMÜYDÜN ????ve ben bu soru karşısında resmen kilitlendim cevap veremedim.peki kızlar siz olsanız ne yapardınız ????allahım kimsenin başına vermesin ama biz olsak ne yapardık bu soruyu o kadar ço düşündüm ki işimn içinden çıkamadım hepimiz anneyiz yada anne adaylarımız var çocuk büyütmenin zorluklarını ve sorumluluğunu biliyoruz ve onun büyüteceği çocuk 3 kat daha sorumluluk isteyen bi çocuk olucak.ben bunları düşünmeme rahmen soruyu cevaplayamadım..........
bu akşam misafirlerim var ilk kez geliyolar ve biraz ağır misafirler
allahım utandırmasın inş.
İnşallah canım..
Kim geliyor? Utanmazsın sen merak etme, maşallah çok beceriklisin..
Leadangel, canım benim kalp atışım 98 ile 100 arasına kadar çıktı.
Çok hızlı atıyor, sırtıma vuruyor şu an. Hissedebiliyorum.
Birde çok karnım ağrıyor, daha doğrusu sağ kasığım.
Dün akşam çok sinirlendim, üzüldüm falan ondan olabilir mi?
Acaba bir acile gitsem nasıl olur ? Feci tırstım yaa :18: Napim, bekliyim mi? Geçer mi acaba..
Leadangel, canım benim kalp atışım 98 ile 100 arasına kadar çıktı.
Çok hızlı atıyor, sırtıma vuruyor şu an. Hissedebiliyorum.
Birde çok karnım ağrıyor, daha doğrusu sağ kasığım.
Dün akşam çok sinirlendim, üzüldüm falan ondan olabilir mi?
Acaba bir acile gitsem nasıl olur ? Feci tırstım yaa :18: Napim, bekliyim mi? Geçer mi acaba..
oyyy bunlara bak seç seç al
ben bi tane daha kız bebek isterimmmm maşallah hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?