pasaklı kazenin msn sin versene kuzum bana ya
kazeni bulamadım daa
ya ben tavuklu bi yekemk yapıcam muhtemelen.sel orman kebabı aklımda şuanda ana yemek
hiç yapmadım ama beceririm sanırım
dün sanırım burayada ekledim netten buldum cnm..
tatlı incirliyi düşünüyorum gül tatlısıda olur
sarma filan uğraşöıcam bulursam kuru patlıcan dolması
közlenmiş patlıcan yoğurtlarım
közlenmiş biber de var stokta...
Henüz düşünüyorum, tazze fasülye olabilir evetsel olabilir canım dolmada iyi fikir ama hani pilavda yapcaksan pirinç pirinç olmasın diye demedim canımm
tatlı olarak puding hafif helir diye düşündüm ama, ben kadayıf yapicimm, kremalısel....bilemedim vallahi şimdi sen öyle sorunca...15 kişi bu az da değil ki...
lezzetli,aperatif,hızlıca yapılan tarifler olmalı...ortaya çabucak çıkan birşeyler olmalı...barbunya ve taze fasulyeni 1 gün önceden yapabilirsin....
çorba olur menünde...bir de ana yemek...risksiz olduğu için fırında tavuk-patates olabilir örneğin...
ayrıca yine salata türleri,mevsim salatası-ton balıklı mısırlı salata vs.
bir de tatlı....revani-şekerpare ya da küçük kaseler de şık süslemeli puding....
ne dersin tatlım fikir verebildim umarım...
kuru patlican bulursan denemelisin harika oluyor.kızlar benimde pazar ve pazartesi misafirlerim var....... iki günde ortalama 8 er kişilik gruplar olcak... ben pazar için mercimek, etli nohut, pilav yanına fırında soslu tavuk, semiz otu salatası ve mevsim salatası, tatlı olarak şu muhallebili kadayıfı yapcam.... zeytinyağlı olaraktan patlıcan dolması denemek istişyorum ama bakalım artıkın....
pazartesiyede allah büyük:))
ay acıktınız galibaanaaaaaaaaaaaaaaaam yimek çok güzel görünüyoooooooo cokacimcoook
veriyorum bebeğim ama netten falan değil ben böyle yapıyorum.sell versene şu kurupatlıcan tarifibi
gülsün dün netten buldum yayınladım burda bi tarif cnm görmedin snrımm...
ya...ben de cumartesi günü annemlerle-Hati'leri mi çağırsam...
toplam da 8 kişi ederiz...benim derdim de yemek yapmak,yetiştirmek değil,masaya sığıp sığmamak korkusu :)))
aman ne olacak ya iç içe oluruz değil mi...
sell versene şu kurupatlıcan tarifibi
gülsün dün netten buldum yayınladım burda bi tarif cnm görmedin snrımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?