iş yerim yakın yarım saatte burdayım merkezde de pek işim olmuo arada cmt gidiyoruz bişi gerekiosa.alışıo insan mecbur olunca napçan:)hayırlı uğurlu olsun nurdancım,belki senlede görüşmek nasip olur...çok uzak yaw sizin evler merkeze zor oluyodur gezmek bursada oradan..bizim evden üşeniyodum ben çarşıya gitmeye ,oradan olsam totom kalkmaz sanırım sempatiksalakcinni
tesadüfleri görüyormusun bak yaa..Bursada iken nie girmiyomuşum ben bu siteye tühh..bir sürü kişiler buldum Bursadan..
alıntı mı etmişim:)) olsun beaa gizlim saklım yok benim hacııı:) aman ne biliiim anam daha öğrenemedim şunu:)nurdan dan nurdana cvp var:roflol:
nurdan kendınden nıe alıntı ettın hacı
heycanlandın mı
:jeyyar:
cuteemmm bana akıl ver
sen geldin gördün
salonu bari biraz sportif hale getireyim
ama nasıl
kahve ve haki tonları hakim biliyorsun
offf beeeee
nurdan dan nurdana cvp var:roflol:
heycanlandın mı
çok yaşa emi çok güldüm valla:)))))))))))))))))))nurdan dan nurdana cvp var:roflol:
heycanlandın mı
sildim valla en azından silmeyi öğrenmişim bak:)cahilim işte cahilim yüzüme vurup aşağılama beni:))nurdan dan nurdana cvp var:roflol:
heycanlandın mı
ben gittiğim evi çok incelemem neresinde neyi var die,,temizliğine titizliğine biraz bakarımki yemekleri boğazımdan geçsin(senin mis evinde yedim afiyetle)
birde karşılamasına güleryüzüne bakarım..
caniko,masanın üstüne kumaş olanlardan örtü alırız,birde modern tablolar asarsan olabilir bence ?
tablon varmıydı duvarda hatırlamıyorum desem
ben gittiğim evi çok incelemem neresinde neyi var die,,temizliğine titizliğine biraz bakarımki yemekleri boğazımdan geçsin(senin mis evinde yedim afiyetle)
birde karşılamasına güleryüzüne bakarım..
valla benimkide bana baktı sürekli ama zaten kızgındım memura... yüzüne bile bakmak istemedim...
:asigim:akşama gene verın bu gıdısle sen
bı dizi cevrırsın artıkaklinialirimsmile
yok nan hoca kontrol etmıyo
abdest alcan ojeler kalsın mı hacı
meraktan ya meraktan
walla banada takmadı üstünede setin bilekliğini düğünde kaybettimgulsunn oh ona ıyı bı ceza vermışsın
bende ELİMİ hemen verdım keşke naz etseydım
aksam dıomkı
ulaa sen bana yüzgörümlüğü takmadın
cabuk hasır set al:umursamaz:
tmm dedı
benden bi b... olmas kızım bu yaşa kadar olamamışız bundan sonra hiç olamayız:)boşver nurdanım alıntı yapamasanda :yönetmen olur senden:jeyyar:
dılek ben hıc maslak ypmadımkı
bılmıom:tomato:
aksaray dan taksım yapma barı dırek taksım var
otogarda ıett kalkıo taksıme hatta otogara gırmeden cıkışta var durak ama orasını nasıl anlatsam
yavuz selım parkının karşısısnda
bu saaaten sonra kımse benı ne evıne cağırır nede buluşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?