Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayyyy tanemcim sen çalışmıyon mu kızzz tamda ondan bahsediyoduk evde olmak ohhhhh hayat sana güzel sabah sabah ne kalktın git yat uyu yaaaaaaaa

sanki tatilmi yapıyoruz bacaklarımızı uzatıp..yok temizlik yok yemekkkk...ayy bıktımmm :)))

aynennnn bi rahat yokk

yok yok benim meslek seçimim yanlışşş kahretsin yoksa çalışmak güzell arada kaytarsak keşke böcüğün dediği gibi 2-3 gün çalışsak ohhh

Birsens bişey dicem akşam kurtlar vadisini izlerken kocişimin omzunda uyuya kalmışım neyse sonra yerime yattım uykumu öyle bir almışımki gece 4te kalktım Uyku düzenim sen de tırt ben diyim pert o derece bozuk

ayyyy tanemcim sen çalışmıyon mu kızzz tamda ondan bahsediyoduk evde olmak ohhhhh hayat sana güzel sabah sabah ne kalktın git yat uyu yaaaaaaaa

hee çalışmıyo tuzu kuru....gece uyumuştur yeter bide şimdimi uyusun

Eherin
Oy kıyamam yakın olsa yardım ederdim kız ben sana

gel kuşum gel yardım ett...işten kaçmıyom yaa her sabah buraya gelmek ağır gelmeye başladı
ssk pirimime kıyamıyorum bırakçem yoksa bide borç var tabi oda tuzu biberi...

Ev işi benimde çok gıcığıma gidiyor hele bu aralar , paraya kıyıpta haftada bir yardıma birinide çağıramıyorum borç çok pof

Son düzenleme:

valla akşam 7 de de yatsam sabah uyanıım bidaha ne gece uyanması oda kimmiş kızımın bebeklik günlerinde nasıl hiç uyuyamıyodum gecelerce hayter ediyom allah veriyo sabrını işte

Kızlar slm,

Ben yeni katıldımm.. çok sevdim forum sitesini ..
şimdi iş yerindeyim ve çalışmak istemiyorum ama evde mama ve bez bekliyen bi bebişim var.. çalışmalıyımmmmmmmmmmmm :2:

Lamecim hoşgeldin tatlım .
Balım oy kıyamam hem len yat kalk dua et hamdolsun ne güzel işin var kuşumm .

Ev işi benimde çok gıcığıma gidiyor hele bu aralar , paraya kıyıpta haftada bir yardıma birinide çağıramıyorum borç çok pof

ohhh garuya bak evde durduğu yetmiyo bide temzliğe garu alcek..adam boşer len senii

günaydın kızlarrr:)

hoşgeldin lamemmmm
nasılsın bakalım..biz bunalım takılıyozzz

aynenn haftanın 1 günü tatil oluyor temizlik çamaşır derken akşam oluyor gün nasıl bitiyor anlamıyor insan

neye yetçekki...
temizliğemi yemeğemi ütüyemi
gezmeyemi..alışverişemi..kişisel bakımamı...anammmm çok sııkldımmm..burhan abi smile :)

Arzuünler merhaba hoşgeldiniz .
Birsens maşallah kız bişey dicem çok zor mu bebek büyütmek ? Ben çok korkuyorum ya uyanınca duymazsam falan diye Ay bide kayınvaldiem geçen gıcık etti beni bak o geldi aklıma durduk yere bebeğin sana benzemesin diye tuhaf tuhaf konuştu
Lady naber kız ?

Balım ah ahhh şu borçlardan bir yüzüm gülmediki len gebeyim ya temizlik yapamiyorum fazla o yüzden .

:) kayınvalidene bişi derdim ama neyse..yaşı başı var...
onane leynnnn benzer benzer anasınsın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…