keşke yaaaaa öle deme balll valla dünde erken gittim bugün çalışasım hiç yok yarını düşünüp çalışalım bariiii tatilya
Cıks Birsencim ev gacısıyım
Len
Bal sana bir görev veriyorum yarın sınavlarım var a.ö bana dua et
sanki tatilmi yapıyoruz bacaklarımızı uzatıp..yok temizlik yok yemekkkk...ayy bıktımmm :)))
ayyyy tanemcim sen çalışmıyon mu kızzz tamda ondan bahsediyoduk evde olmak ohhhhh hayat sana güzel sabah sabah ne kalktın git yat uyu yaaaaaaaa
Eherin
Oy kıyamam yakın olsa yardım ederdim kız ben sana
Birsens bişey dicem akşam kurtlar vadisini izlerken kocişimin omzunda uyuya kalmışım neyse sonra yerime yattım uykumu öyle bir almışımki gece 4te kalktımUyku düzenim sen de tırt ben diyim pert o derece bozuk
sanki tatilmi yapıyoruz bacaklarımızı uzatıp..yok temizlik yok yemekkkk...ayy bıktımmm :)))
Kızlar slm,
Ben yeni katıldımm.. çok sevdim forum sitesini ..
şimdi iş yerindeyim ve çalışmak istemiyorum ama evde mama ve bez bekliyen bi bebişim var.. çalışmalıyımmmmmmmmmmmm :2:
Ev işi benimde çok gıcığıma gidiyor hele bu aralar , paraya kıyıpta haftada bir yardıma birinide çağıramıyorum borç çok pof
günaydın kızlarrr:)
aynenn haftanın 1 günü tatil oluyor temizlik çamaşır derken akşam oluyor gün nasıl bitiyor anlamıyor insan
Lamecim hoşgeldin tatlım .
Balım oy kıyamam hem len yat kalk dua et hamdolsun ne güzel işin var kuşumm .
Lamemnasılsın güzellik ?
Arzuünler merhaba hoşgeldiniz .
Birsens maşallah kız bişey dicem çok zor mu bebek büyütmek ? Ben çok korkuyorum ya uyanınca duymazsam falan diyeAy bide kayınvaldiem geçen gıcık etti beni bak o geldi aklıma durduk yere bebeğin sana benzemesin diye tuhaf tuhaf konuştu
Lady naber kız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?