Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüğüm nişan yıldönumunuz kutlu olsun =)=)

kızlar ya eccük moralım bozuk başım ağrıyor sinirimden

dün khvltıda annemdeydık herşey güzel geçti aslında ama kocam az moralimi bozdu kahvaltı ettik öğln ymği koyduk pişsin die ocağa öğlnıde yer çıkarız dedim hani benım koca öfff daraldımlar falan annemde öff dedini duydu tabiki. nese öğlni yedık yattı bnmkı koltuğa kalkmıyor bu sfrde sinirlerimi zıplattı resmen
canım annem oda öle yatıyo die damadının ayklarına masaj yapıo =( benım kocam annemlerın kıymetini bilmiyr gibi gelio annemde az alınmış kociş öfleyince of arda kalmk çok kötü ya bugunde arıyor. işte bişi yypcklar annemler bizide çağrıolar dedi dah adun akşamıda ordaydık daraldım bende iiice dedim tmeizlk ypck çamaşır var gidmem . azıcık atıştık şimdi sorun yok ama ben kırıldım gened e annem üzülmemeli

Böcük nişan yıldönümünüz kutlu olsun

Mblue canım erkekler bizim kadar ince düşünemiyor herşeyi malesef biz o kadar ölçüp tartarız şölemi bölemi die onlar pat pat

mblue benım kocemde olsa öle derdı ama daha dün ordaydık:)
o yüzden hıc üzülme takma kafana
arada kalma dün senın dedığın olmuş gıbı düşün annelerdeydın
bugunde eşine zaman ayır
tabı cok önemlı bişi değilse

tşkler kızlar
ama eskıdık yaa nışanı neyım gectık dırek evlılık kutluyoruz

Sorma laydycım hiç dikkat etmioo =( sinirimi bozuyor bazen bu durumlar

böcüğüm : zaten sürekli gitmyioruz khvltıya gittik zaten akşamınada akrabası gelcek die onun annesi gile gitik misafilerde geç geldiler biz onlıar göremeden kalktık =( bugun dio işte yöresel bişyi ypcklar ( simidin üsütne kıymalı sos sarımsaklı yoğurt ypıolar) bizide çağrıolar hep birlkte olak die dedi bide sinirlerim tepeme fırladı tabi perşmbe gunu çaya uğradık,cmrtesi 1 saat khve içmeye uğradık gece geç satte hemde yemk dönüşü 23:30 falandı 1de klktık ,pzar gunu akşam 19:00 gibi ordaydık 23:40a kdr oturduk bugun yada yarın nie bida gidek diosun ki pazr gunu beraber sünnete gitçez zatn bıraksanda bende evde işlerimi halletsem

hem benım aileme gidince oflar poflar senın ailene nie bukdr sık gidios diymi çok daraldım valla

kavga etmen lenn
senın aılen benım aılem sonunda plan yapın gtsın
haftanın 3 günü onun anası 3 günü senın anan ee kalan 1 gunde iş edersınartık
ya cnm annene de gıdebılcen bı gun yapsın eşinden izin al
tatlı dıllı ol
yok olmaz dersen çemkır gtsın ama sıkman canınızı
sende söyle ben çalışıyorum gıdemem öle geç saatlerde yada mısafr gelen bana gelsın de
sınır oluyorum hee bıde mısafr gelır çağrırlar
halamlarla konuşurken ben yenı gelındım herkes benı çağrırdı gtmezdım
gelen evım burda 3 sokak ötede gelır evımı görür
ne anladım demı ama benı görmeye ayağına çağrılıyorum
kımse için gtmedım gelen geldı gelmeyen kendı bılır

hee dii nie bu kadar sık gidiyoz di tübe tübee öle dinir mi annem tatlı dille bende istiyom gidip gelelim ama hem çalışıp hem böle gidip gelmek yoruyor falan di sonra annemlerde sen oflayınca annem duymuş heralde zoruna gitmiş öle yapman benide üzdü de politik ol birazcık öle inatlaşma bence sonra oda kalkacak senin ailene diyecek aile önemli evet ama tadınızı tuzunuzu bozmayın böle şeyler için tatlı dille halledin baktın olmuyor o zaman çirkefleşirsin

Son düzenleme:
Günaydın fıstıklar ! Miraç kandiliniz mübarek olsun Cenabı Allah (CC.) hayırlısıyla bütün yüreğinizden geçenleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin (AMİN) .

günaydın güzellikler=)=)

aynen öle böcüğüm köyden gelcekler die gelcekleri gn gittik onlarda yolda oyalanaa oyalana geldiler . nasılsa pazar gunu beraberiz dedim . eşim akşam geldi zaten hiç bişiy olmamış gibim =) şöle bi yanaştı istemedimi anlınca diziyi hiç sesini çıkartmadı masaj yaptı omuzlarıma öptüü kokladı öle güzel güzel davrandı pamuk gibi oldum valla =)
üzüldüm dedim dün öle olunca dedim tamm aşkım konuşmayalım boşver dün gçti dedi. öle gülüştük tvye baktık az o geçggeldi zaten müzik çlşması varya . o gelene kadar heyeri toparladım zaten bugunde geç gelcek =) temizlik var bende . kısaca böcüğüm keyfım yerıne geldi çok şükür =) kocişim yaptı eşşekli fark ettı annesi gile gitmek konusu içinde tmm ben geç çıkıcamm dicem gitmicez dedi =) ben de bayıla bayıla kabul ettim tabiki =) pazr gunu beraberiz zaten ihç gerek yok =) anneciğiminde önümüzdeki cumrtesi doğumgünü cuma günü gideceğiz yanına telefon alıcaz melek anneme =)

=) laydy cnmya işte sinirlenince bende ama dün telefonda o baya konuştu azımı bile açıp bişiy demedim akşam eve geldi ben astım suratımı heemen =) gelıo sarılıo öpüyor =) dizi konusunda hep ısrarcı olurdu çktırmada n çktrmadan dun gıkını çıkarmadı sadece sevdi çok hoşuma gitti =)
dün akşam spora gidicektik ben yoruldum diyince onada sesini çıkartmadı =) gitmedik zaten makinedede çamaşır yıkanıyodu =) bu akşam temizliği hlledip çıkıcam =)

günaydın fıstıklar ! Miraç kandiliniz mübarek olsun cenabı allah (cc.) hayırlısıyla bütün yüreğinizden geçenleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin (amin) .

cümlemizin kandili mübarek olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin. Amin

günaydın kızlar amin miraç kandilimiz mübarek olsun rabbim bu hayrlı gecede tüm dualarımızı kabul etsin

günaydınlarrrrrrr

kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eder inş.

bu gün çok üzgünüm kızım gitti kafam allak bullak offfffff
ondan ayrılmak çok acıymış yaaaaaa

günaydın cnm sızede hayırlı kandıller

Allah kalıcı ayrılıklar vermesın cnm üzme kendını

mblue neymış dizi ıle yola gelmeyen erkek yokmuşbu işin şakası tabısı
herşeyın düzelmesıne sevındım cnm

mblueee cnm erkekler hep aynı beeee arada bi eserler onlara duymican sonra zati bişe olmamış gibi kedi gibin yanaşıyolar.
bak seninkide aynı yapmış boşverrrr suçunu anlıyo ve özür diliyosa ne güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…