- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
herşeyde öleyse iimiş ne güzel yaşlanmazda ablan
Sorma laydycım hiç dikkat etmioo =( sinirimi bozuyor bazen bu durumlar
böcüğüm : zaten sürekli gitmyioruz khvltıya gittik zaten akşamınada akrabası gelcek die onun annesi gile gitik misafilerde geç geldiler biz onlıar göremeden kalktık =( bugun dio işte yöresel bişyi ypcklar ( simidin üsütne kıymalı sos sarımsaklı yoğurt ypıolar) bizide çağrıolar hep birlkte olak die dedi bidesinirlerim tepeme fırladı tabi perşmbe gunu çaya uğradık,cmrtesi 1 saat khve içmeye uğradık gece geç satte hemde yemk dönüşü 23:30 falandı 1de klktık ,pzar gunu akşam 19:00 gibi ordaydık 23:40a kdr oturduk bugun yada yarın nie bida gidek diosun ki pazr gunu beraber sünnete gitçez zatn bıraksanda bende evde işlerimi halletsem
hem benım aileme gidince oflar poflar senın ailene nie bukdr sık gidios diymi çok daraldım valla
Sorma laydycım hiç dikkat etmioo =( sinirimi bozuyor bazen bu durumlar
böcüğüm : zaten sürekli gitmyioruz khvltıya gittik zaten akşamınada akrabası gelcek die onun annesi gile gitik misafilerde geç geldiler biz onlıar göremeden kalktık =( bugun dio işte yöresel bişyi ypcklar ( simidin üsütne kıymalı sos sarımsaklı yoğurt ypıolar) bizide çağrıolar hep birlkte olak die dedi bidesinirlerim tepeme fırladı tabi perşmbe gunu çaya uğradık,cmrtesi 1 saat khve içmeye uğradık gece geç satte hemde yemk dönüşü 23:30 falandı 1de klktık ,pzar gunu akşam 19:00 gibi ordaydık 23:40a kdr oturduk bugun yada yarın nie bida gidek diosun ki pazr gunu beraber sünnete gitçez zatn bıraksanda bende evde işlerimi halletsem
hem benım aileme gidince oflar poflar senın ailene nie bukdr sık gidios diymi çok daraldım valla
kavga etmen lenn
senın aılen benım aılem sonunda plan yapın gtsın
haftanın 3 günü onun anası 3 günü senın anan ee kalan 1 gunde iş edersınartık
ya cnm annene de gıdebılcen bı gun yapsın eşinden izin al
tatlı dıllı ol
yok olmaz dersen çemkır gtsınama sıkman canınızı
sende söyle ben çalışıyorum gıdemem öle geç saatlerde yada mısafr gelen bana gelsın de
sınır oluyorum hee bıde mısafr gelır çağrırlar
halamlarla konuşurken ben yenı gelındım herkes benı çağrırdı gtmezdım
gelen evım burda 3 sokak ötede gelır evımı görür
ne anladım demı ama benı görmeye ayağına çağrılıyorum
kımse için gtmedım gelen geldı gelmeyen kendı bılır
hee dii nie bu kadar sık gidiyoz di tübe tübeeöle dinir mi annem tatlı dille bende istiyom gidip gelelim ama hem çalışıp hem böle gidip gelmek yoruyor falan di sonra annemlerde sen oflayınca annem duymuş heralde zoruna gitmiş öle yapman benide üzdü de politik ol birazcık öle inatlaşma bence sonra oda kalkacak senin ailene diyecek aile önemli evet ama tadınızı tuzunuzu bozmayın böle şeyler için tatlı dille halledin baktın olmuyor o zaman çirkefleşirsin
günaydın fıstıklar ! Miraç kandiliniz mübarek olsun cenabı allah (cc.) hayırlısıyla bütün yüreğinizden geçenleri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin (amin) .
cümlemizin kandili mübarek olsun inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin. Amin
günaydınlarrrrrrr
kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eder inş.
bu gün çok üzgünüm kızım gitti kafam allak bullak offfffff
ondan ayrılmak çok acıymış yaaaaaa
günaydın cnm sızede hayırlı kandıller
Allah kalıcı ayrılıklar vermesın cnm üzme kendını
günaydınlarrrrrrr
kandilimiz mübarek olsun rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eder inş.
Bu gün çok üzgünüm kızım gitti kafam allak bullak offfffff
Ondan ayrılmak çok acıymış yaaaaaa
kızın nereye gitti canım hayrdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?