Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

iş arkadaşımla masalarımız yan yana h... abi dio ki kıs casperr o kadar konuşacak ne buluonuz orda :52:
bende her telden var dedim :52:

amma çokkonşmşunuz yaw =)

ee akşama ne yemekler var =)
gullaç bende bayılırım ama akşam fırın sütlaç denmeye nıyetım var spordan sona halım kalırsa yapçam =)
ehuehu 1 gunluk denme sporuna davet ettıler gidem bakem hazır oruç değilken =) zmnlamalarına bayıldım oruç olsam gidemezdim =)

mblue benım
börülce
pılav
corba
cacık ve semızotu salata
eğer bunların yetişmezse karışık kızartma:31:

kelebenk h geldın

ben az önce msj yazıdm nırdekı:37:

bimde ben bi keresinde börülce görmüştüm pakette.
onu alsam yetişmes dimi.kuru olduğu için onuda ıslamakmı lazım?ben hiç yapmadımda.fasulye gibimi yapılışı

mblue benım
börülce
pılav
corba
cacık ve semızotu salata
eğer bunların yetişmezse karışık kızartma:31:

kelebenk h geldın

ben az önce msj yazıdm nırdekı:37:

böcük nan börülce zaten zeytinyağlı değilmii
semizotu salata nasıl olıy ona ne gerek var
yoğurtluysa cacağa ne gerek var??
çok otlu bi menü değilmi :))

bimde ben bi keresinde börülce görmüştüm pakette.
onu alsam yetişmes dimi.kuru olduğu için onuda ıslamakmı lazım?ben hiç yapmadımda.fasulye gibimi yapılışı

bende ilk defa geçen hafta yaptım
suda haşla dediler bana zeytinyağı limon sık bol...
güzel oldu ama iyi pişmesi lazım ne hamur olcak ne çiğ kalcak..ayarlıyabilenmi :))

balcım ayarlanılırda ben onu yemek gibide yemiştim birinde.önceden ıslamalı dimi yetişemeyebilir.
dünden dolmam var kıymalı kabak ve biber...salata yaparız yoğurt karpuz yiter beee

bak bak nelere dikkat etmiş lamem...
senden anne çok güzel olur cnm...
canım valla dikkatimi çekti işte ne bilem:)

açtım altını....
pek bir keyiflendi :)))))
ben de biraz öyle dursun dedim....lamecim kalın değil....penye içinde ki badisi.....
işte içinde birde badisi olduğu için fazla gelebilir canım...
ama terlemiyorsa sorun yok demektir:))
sana da prova oluyor adacım..

nabaysınız bacılarrrr :52::52::52:

canım hoşgeldin..

balcım ayarlanılırda ben onu yemek gibide yemiştim birinde.önceden ıslamalı dimi yetişemeyebilir.
dünden dolmam var kıymalı kabak ve biber...salata yaparız yoğurt karpuz yiter beee

ben direk suda haşladım ama uzun sürer bide soğuması lazım yağlaman ve limonlaman için...bence başka zmna bırak cnmm

Back
X