ben şehriyeyle yapıom canmm
selam kızlar......
maşallah pek bereketli bugün burası :))))
farkettim de ben evlendim evleneli yemek konusunda pek bir rahatmışım......çünkü kocem genelde mesaiye kalıyor ve işyerinde yemeğini yemiş olarak geliyordu......ramazanda yemekleri evde yiyor......
pehhhhhhh benim evliliğim şimdi başladı sanırım
problemli hücrem yemek konusunda da çok problemli arkadaşlar.....
inanın hangi yemeği yapsam bu sefer iştahla yer diye düşünüp duruyorum......bu derece iyi huylu adam yemek konusunda nasıl da bu derece farklılaşabiliyor anlamıyorum.....
bana menü örnekleri söyleyin ne olur....
bir tek çorbama karar verdim,kırmızı mercimek çorbası yapacağım...
kızlar hep duyardım düdüklüde kek ve börek yapılır diye..
dün sofra dergisi geldi aldığımız damacanayla...
içinde emsan düdüklü tencerenin reklamı var ve aynı zamanda kek ve börek tarifide vermişler düdüklüde yapılanından.. en kısa zamanda deneyip tecrübemi paylaşıcam sizinle::)
böcük çatlayan oje aldım cuma günü kıs duydunmu sen onu hiç.çatır çatır çatlıyo sürünce
hiç sorma casperım....dün tatildik ya neyse benimkinin midesi bozulmuş oruçlu değildi ben de tutamıyorum zati.....işte öğleye doğru dedim birşeyler hazırlayayım yiyelim.....
patates,patlıcan,biber kızarttım...yanına domates sos ve ayrıca sarımsaklı yoğurt hazırladım.....domates doğradım,yeşillik,peynir bir de çay demledim yanına...hadi dedim yemek yiyelim....
oturdu sofraya,bir afra tafra......mutsuz mutsuz......dedim noliyyyyyyy
hiççççç dedi ve başladı ne kadan yağ ile kızarttın bunu nerdeyse 2 kg. yağ var tencerede.....dedim pessssss hem hiçbir şeye elini sürmüyorsun,bir yemek yapmayı bilmezsin ama dil pabuç.......yeter artık,beğenmediysen bunu başka şeylerle söylemeye çalışma direk söyle dedim.....afiyet olsun diyerek kalktım masadan....içeri gittim,ağladım,ağladım.......
geldi yanıma,özür dilerim,ben sana ne dedim ki,hiçte birşey söylemeyecek miyim falan....dedim bu konularda söyleme,sus......
balım...haklısın o söylesin,ben yapayım yoksa ben kanser olurum
vızon ne renk
yeşil tonlarında mı yoksa
ben ramazanda sürmuyorum bıde uzak kaldım sahalardanne vızon duydum ne çatlayan oje
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?