Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

İki dk işten kaytardım kk ya bi haller olmuş son sayfaya kaç dk da geldim yaff..

kocemle barışmamıza sevinen arkadaşlarr teşk ederimm.. ama barışma dizisi çekemedik yaf dün kocem sırtını ağrıtmış zor oturup kalktı yerinden paşamm

kelebenkkiimm sizde kutlamayı kısa tutsaydınız canm :)))

başka neler vardıı..

menüler havada uçuşmuşş ellerinize sağlıkk

balıımm kızınla misafir mi ağırladınız sizz ayy anne kızz ne güzel..

birde buluşma planı var sanırımm ya boşverin buluşmasın böyle sanal iyi nolurr buluşmayın :))))

lameciimm hafta sonu dinlenememişsinn bugün iyice dinlenmeye bak canm yoksa hafta sonu gelmez..

patikiimm sende git artık dr a yazık canınaa...

brckiimm bal misafir almıo diye mi almıodun misafir çok güldüm kıs

atladığım varsa affoolaa...

maşllh ne az konuşmuşunz yawww uykum var kemıklerım ağrıo resmen bide iki kaşımdad ayrı ayrı sıvılce çıkmış

günaydın hanımlar=)

dun kkya bişiyler oldu gelemedim bi türlü =( snırım hiçbririmiz gelememişizz herkes nasıll =) ?

günaydınlarrrrrrr herkeslereeeeee

melike mblueeeeee günaydın
gelecek olan kıslarraaa da günaydın
dün kk bişey olmuştu bitürlü bende giremedim mblueeeeee

ladyyyy annem sen geldin mi nihayet meleğimiz nasın tatlımmmm.özledik seniiii

iyiyim kızlar sağolun kayınvalidemi bu sabah uğurladım kafam dağılsın die size bakem dedim yine bebek gündüz kalkmaz gece yatmaz bi kızım var bide kalbinde 4 tane deliği varmış kapanmazsa bayram sonu açık kalp ameliyatı olacak kilo alırsa kapanır dedi doktor inşallah kapanır tek duam o herkes iidir inşallah bı sıkıntı yoktur kimsede

canım hoşgeldin...

çok geçmiş olsun, ama korkulacak birşey yok, tıp çk gelişti, kapanmazsa bile çok basit bir ameliyat ile halledebiliyorlar...

ladyyyy tatlım geçmiş olsun miniğeeee kafaya takma sakın doktorda sölemiştir zati her 3 bebekden birinde oluyomuş ve kapanıyormuş Rabbimin izniyle.
kızkardeşim 3 aylık bebeği geçen ay onada delik var dediler ama ona 6 ay beklicez kapanır dedi doktor 3 ay sonra kontrolü var.
anne karnında kapanırmış bazı bebeklerin ki bazılarıda 6 aya kadar bize doktor öle söledi bizde çok üzüldük ağladık doktor izah etti normal bişey dedi kapanır inş.

kızzzzz kaynananla ne maceralar yaşadın ladyyyyyy

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm
kapanır ınş.sen merak etme

ablamada dıyet vermışler kız 7 aylık hamış nasıl bı dıyetse aç kalsa daha ıyı
akşam6 dan sonra yemek yasak
sabah 4 zeytın kıbrıt kutusu kadar peynır
bıldığnız dıyet yanı ama cocuk gelışımını engellemez mı bunlar

günaydın böcükkkkk

neden vermişler şekeri falan varsa yada çok kilo alıyorsa verirler tatlımmmm.nedeni önemli yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…