günaydınnnnnn okuldan yazıyorum yine......bir slm verem çıkam dedim......
alyacım hiç sorun değil yeseydin kuzum eskidenmiş o ayyyy canım çekti falan şimdi herşey elimizin altında hazır alıp yapıp yine nefsimizi köreltebiliriz ben böyle düşünüyorum aslında.....rahat olun.....
güneşcim sinir oldum desem o nasıl şey ya ne demek anne dedirtecek vallahi ben dayanamazdım......
diğer güzeller hepinizi öpüyorum,bugün randevumuz var kuzumu göreceğim inşallah......haber veririm dönünce.....Allah'a emanet olun.....
güneşim yaa kayınvalidemi okudum sanki..
o da torununu bü şekilde yetiştirdi ve çocuk annesine gitmek istemiyo bile poff..
sırf bu yüzden işi bırakıp kendim bakıcam çocuğuma
ben kaç kez konuştum çocuk annesini blmiyo anne dedirtme die ben bakıyom anası mı bakıo dedi çıktı işin içinden
hoş görümcem şikayetci deil aman annem bakıo ona anne desin diyo tuhaf biraz..
hoşgeldiniz casper ve kuzusu
kız çocuğu dişleri çıktı nerdeyse delüüüü
bende yapmadım kız diş buğdayını o zamanlar bi nişan düğün vardı yapamadık işte koşturmacadan
yap ama içinde kalmasın nolcakk
yap canm içinde kalmasın
hem ankaraya gelince akrabalar görmeye mutlaka gelir annenlere ee buğdayda bahane olur :)
bende doğum iznine ayrıldığımda mevlüt okutmak istiyorum canm bebek doğunca ne zaman fırsat bulurum bilmiyorum o yüzden önce bi okutayım diyorum bakalım..
aslında doğumdan sonra annemlerde okutmak istiyorum ben ev geniş diye ama bakalım o zaman naparız
sinan yağmurun okuduğum 3.kıtabı kımya hatunda yazan bişey o kadar hoşuma gıttıkı sızınle paylaşmak ıstedım
ınsan anne karnında VAV şeklınde yaşar ve doğar bebeklıkten cıkıp büyüyp bı ara kendını ELİF sanır
ınsan ıkı büklüm yaşar
oysa en doğru olduğunda öldüğündedır
Günaydın kızlarr nasılsınız....
Güneşim kıyamam ben sana çocukların bazen böyle dönemleri olabiliyor...
Abimin kızı bile anneme çok düşkün annesi çalışmadığı halde...Annemi görünce dünyaları unutuyor.Ama annesine tabi aşırı soğuk davranmıyor ama annemi daha çok istiyor.Daha çok minikler evet insan çok üzülüyor.Annem varken beni istemiyo hiç ben çok üzülüyorum geçen gün ağlıcaktım benden soğumuş die.Seni anlayabiliyorum.
Ama kayınvalidenin tutumuda çok yanlış güzelce anneyle vedalaş die oğlunu teşfik etmesi gerek.Onunda hoşuna gidiyo demekki.Ne hasta ruhlu insanlar var yahu...Üzme kendini evlat senin evladın...
1- dert anlatmayı sevmiyom diye bişiy yok hepimiz insanız sadece laylaylom yapmicaz ya burda
2-şimdi kafaya takma bak inan benimkinede annem bakıyor alıyoz kızı ananaeeeeeee diye ağlıyor
zoruna gitmesin bu annen olsa bu kadar zoruna gitmez iyi düşün bi
3-şimdi daha küçük bi 2 yaşına gelsin nasıl anneci olacak tecrübe konuşuyor
4-yaşlılat konuşur benimde eşimin babannesi bişiler der der duymam hiç
sakın kafaya takma kendini yıpratma geçii bu dönem tatlım
mantı dediniz dün akşam benimde cnm çekti gittim hazır mantı aldım super freshin ay çok iğrenç hazır mantılar hiç sevmiyorum ama canım çekti die aldım.içinde kıyma bile yokev amntısı satan yerde yok bizim oralarda
gittim yaptım keyfimi canmGünaydın ballar smil ekleyemiyorum çok ilginç herneysem dün markafoni muhabbetini yarım kesmek zorunda kaldım hastaydım sevgili patronum(amcam) dayanamadı beni eve yolladı gittim yattım dinlendim ama uyuyamadım bu uykusuzluk deli edicek beniböcük bende hep giy dene beyenirsen al tekniğinden yanayım ama görünce dayanamıyorum bide herşeyin bir ilki vardır ya ne zaman ilk kez int ten alışveriş yapıcam bilemiyorum.Kargo bedeli 5 tl filanmış sanırım yanılıyorsam beni bilgilendirin :) caspercm git görümcecinle keyif yap ohh benim 3 görümcem var 3ünüde sevmiyorum
demicektim amma dün akşam görümcem mantı yapmışmantı dediniz dün akşam benimde cnm çekti gittim hazır mantı aldım super freshin ay çok iğrenç hazır mantılar hiç sevmiyorum ama canım çekti die aldım.içinde kıyma bile yokev amntısı satan yerde yok bizim oralarda
ya ben anne demesındende sıkaytcı dıılm aslnda ama işteee anne desn dıye ozl cabamı gosterılyr acab bırde gozume sokyrlr bunu ona sınr oluyrm bırde buarlr bnm oglan benı ıstemyrya cok uzldm ondn sanrm aksm gıdyrm kapı cat suratımaaa bır sure yuzume bıle bakmıyorr
maksat ordada toplanmak heheh3 gun fırst bulsm gıdcem:)
ya bende hemde bır dua okunr makstlı ıstyrm ole konu komsmz kendımz yaprz cok samımıyzdr ank komsulrla ztn gunn heranı bırlkteyz onlrlaa
supermiş buuuu
efet k.v mn hatası sabah lonk dıye cocugu bır kapıyor sankı ben yabancıym bı dur bı opym koklaymmm işte hergunde uyarılmıyor yoksa lafımı esırgememde cok olay yasadık birde biz zamnnda artk kavga gurltu kuslk ıstemyrm esım cok uzluyorrr bu defaaa ıdarecı olmaya calısyrm bır sekıldeee hatta cocugu krese vercktm dedım babannesndn ıyı kımse bakamaz ama yıne kıymtm bılnmyor sımdı cocugu alsm pat dıye boşlukta olck kadn bundn emınmmm
ya haklısın aslın k.v olunca ınsann gucune gıdyr ama kızdgm onnda caba gostermemesı kendısı k.v neler soluyor cocugn yuzunu gostermemms zamnnda ben ıyı nıyetlı yaklasmaya calsıyrm aslnda birde bu anane ınatla aynı seyı her defasnda soluyor cocuk banada ane dıyor meselaa dıyorkıı k.v sana anne derkn daha guzl dıyor daha bi bastırıyor bunu deynce dıyorm kastlımı yapıyorrr pof bak sabah sabah nerdn bu konu geldı aklımaaa
BALL KIZ TARİF BU İŞTE
MANTI HAMURU
2 su bardağı un
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
ılık su
HAMUR KULAK MEMESİNDEN (HANİ BÖLE Bİ TABİRİMİZ VARYA MUTFAKTA)BİRAZ DAHA SERT OLUCAK.
adacım hoşgeldin.hadi hayırlı haberlerledön inş.günaydınnnnnn okuldan yazıyorum yine......bir slm verem çıkam dedim......
alyacım hiç sorun değil yeseydin kuzum eskidenmiş o ayyyy canım çekti falan şimdi herşey elimizin altında hazır alıp yapıp yine nefsimizi köreltebiliriz ben böyle düşünüyorum aslında.....rahat olun.....
güneşcim sinir oldum desem o nasıl şey ya ne demek anne dedirtecek vallahi ben dayanamazdım......
diğer güzeller hepinizi öpüyorum,bugün randevumuz var kuzumu göreceğim inşallah......haber veririm dönünce.....Allah'a emanet olun.....
hoş geldin tatlımmmGünaydın ballar smil ekleyemiyorum çok ilginç herneysem dün markafoni muhabbetini yarım kesmek zorunda kaldım hastaydım sevgili patronum(amcam) dayanamadı beni eve yolladı gittim yattım dinlendim ama uyuyamadım bu uykusuzluk deli edicek beniböcük bende hep giy dene beyenirsen al tekniğinden yanayım ama görünce dayanamıyorum bide herşeyin bir ilki vardır ya ne zaman ilk kez int ten alışveriş yapıcam bilemiyorum.Kargo bedeli 5 tl filanmış sanırım yanılıyorsam beni bilgilendirin :) caspercm git görümcecinle keyif yap ohh benim 3 görümcem var 3ünüde sevmiyorum
mantı dediniz dün akşam benimde cnm çekti gittim hazır mantı aldım super freshin ay çok iğrenç hazır mantılar hiç sevmiyorum ama canım çekti die aldım.içinde kıyma bile yokev mantısı satan yerde yok bizim oralarda
Günaydın ballar smil ekleyemiyorum çok ilginç herneysem dün markafoni muhabbetini yarım kesmek zorunda kaldım hastaydım sevgili patronum(amcam) dayanamadı beni eve yolladı gittim yattım dinlendim ama uyuyamadım bu uykusuzluk deli edicek beniböcük bende hep giy dene beyenirsen al tekniğinden yanayım ama görünce dayanamıyorum bide herşeyin bir ilki vardır ya ne zaman ilk kez int ten alışveriş yapıcam bilemiyorum.Kargo bedeli 5 tl filanmış sanırım yanılıyorsam beni bilgilendirin :) caspercm git görümcecinle keyif yap ohh benim 3 görümcem var 3ünüde sevmiyorum
günaydınnnnnn okuldan yazıyorum yine......bir slm verem çıkam dedim......
mantı dediniz dün akşam benimde cnm çekti gittim hazır mantı aldım super freshin ay çok iğrenç hazır mantılar hiç sevmiyorum ama canım çekti die aldım.içinde kıyma bile yokev mantısı satan yerde yok bizim oralarda
sağol cnm içimden gelirse denerim bi ara yazdım sağolasın..
günaydın kızlar........
güneş ablamın kızınada annem baktı ve hala bakıyor....bir dediği kesinlikle iki olmaz ama niyese annesini görünce dünyasını unutuyor..yapışık ikiz olsalar bukdr olmaz..wc ye bile göndermiyo annesini..seninkide biraz kendini bilsin bak nasıl yapışçak eteklerine..hiç üzülcek şey bulamadınmı cnm..
Alyacım böcüğüm çok teşekkür ederim :)
Adaer canım bebeğin için seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum çok sevindim maşallah Allah analı babalı büyütsün inş :) ne çok güzel haber alıyorum bu aralar Allah bozmasın :) güsel haberler getir içindeki mucizeden :)
bal agzından bal damlıyor ınsallah ole olur ya aslnda öle bak evde paçamdn ayrılmaz gece uyanr benı arar eger yatakda deılsm ama k.v sankı bunu kasıtlı yapıyor ne zor işler yanı bazn dıyorm soncta babanne annane bunlr anne sevgısını verır cocugma kreslerdn ıyıdr onlr canı gıbı bakar ama baznde kadın böle garplkler yapnca kızyorm yınede 2 yas a kadr beklıcm kres ıcın yanı sabretmeye clşyrm bıara dellenmştm yıne bunn tavrlarına alıyordm elindn ama dedım emek harcadı uzlmesım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?