Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adacımm güzel haberlerle gel tatlıımm..

ya ben anne demesındende sıkaytcı dıılm aslnda ama işteee anne desn dıye ozl cabamı gosterılyr acab bırde gozume sokyrlr bunu ona sınr oluyrm bırde buarlr bnm oglan benı ıstemyrya cok uzldm ondn sanrm aksm gıdyrm kapı cat suratımaaa bır sure yuzume bıle bakmıyorr

maksat ordada toplanmak heheh3 gun fırst bulsm gıdcem:)

ya bende hemde bır dua okunr makstlı ıstyrm ole konu komsmz kendımz yaprz cok samımıyzdr ank komsulrla ztn gunn heranı bırlkteyz onlrlaa

supermiş buuuu

efet k.v mn hatası sabah lonk dıye cocugu bır kapıyor sankı ben yabancıym bı dur bı opym koklaymmm işte hergunde uyarılmıyor yoksa lafımı esırgememde cok olay yasadık birde biz zamnnda artk kavga gurltu kuslk ıstemyrm esım cok uzluyorrr bu defaaa ıdarecı olmaya calısyrm bır sekıldeee hatta cocugu krese vercktm dedım babannesndn ıyı kımse bakamaz ama yıne kıymtm bılnmyor sımdı cocugu alsm pat dıye boşlukta olck kadn bundn emınmmm

ya haklısın aslın k.v olunca ınsann gucune gıdyr ama kızdgm onnda caba gostermemesı kendısı k.v neler soluyor cocugn yuzunu gostermemms zamnnda ben ıyı nıyetlı yaklasmaya calsıyrm aslnda birde bu anane ınatla aynı seyı her defasnda soluyor cocuk banada ane dıyor meselaa dıyorkıı k.v sana anne derkn daha guzl dıyor daha bi bastırıyor bunu deynce dıyorm kastlımı yapıyorrr pof bak sabah sabah nerdn bu konu geldı aklımaaa

soya fasulyesı vardır
enem bende köymantısı var kocem hastası
sık sık yapıyom
koca göbek oldu

gittim yaptım keyfimi canm
demicektim amma dün akşam görümcem mantı yapmış

benim kayınvalidem özel çaba harcıyo canm anne desin diye
bazen sen anneannesin dio
ama oğlum sana ben bakıyorum kim bakarsa o anne olur dio çocuğa duygu sömürüsü yapıyo anlıcan..
iyi hatun hoş hatun ama bu konuda bi anlasamm..

BALL KIZ TARİF BU İŞTE

MANTI HAMURU

2 su bardağı un
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tuz
ılık su

HAMUR KULAK MEMESİNDEN (HANİ BÖLE Bİ TABİRİMİZ VARYA MUTFAKTA)BİRAZ DAHA SERT OLUCAK.

sağol cnm içimden gelirse denerim bi ara yazdım sağolasın..

günaydın kızlar........

güneş ablamın kızınada annem baktı ve hala bakıyor....bir dediği kesinlikle iki olmaz ama niyese annesini görünce dünyasını unutuyor..yapışık ikiz olsalar bukdr olmaz..wc ye bile göndermiyo annesini..seninkide biraz kendini bilsin bak nasıl yapışçak eteklerine..hiç üzülcek şey bulamadınmı cnm..

adacım hoşgeldin.hadi hayırlı haberlerledön inş.
hoş geldin tatlımmm
geçmiş olsun

ayy gel ben sana yapam kızzz yerik beraberce

sen bılırsın tatlım
şans meselesı bıde al içinde kalmasınncokta gecmıs olsunnn

adacımgüzel haberlerını beklıyoruz

ya aslında cocuk agz alıskanlıgı dıyor anne anne arka arkaya onuda banz duyruyorm herkese anne dıyor bu cocuk nalsn dıyee budefaaa sakayla hemn fesat lık yapıyorsn dıyor herksss . işte bend ekıskanc konumunaa dusmek ıstemyrm cocuk gıbı ama ne bılım bıryerlerde bır yanlıs var gıbı hıssedıyorummm. oyuzdn bukdr sorun edıyrm cocugn huylarıda kotu olduu yanls bırseyı yapıyor mesela once hayr dıyorz bı bakıyrm aglamaya baslıyor 10 dk agltyrz ben dıyorm 1 kere hyr dedık aglsn napalm bı bakıyorm cocugaaa ızn verıyr babanne yapmayn dıyorm budefa bozulyrlr cocuklara cok dusknlr hıc kızma otorıte yok ama solesn onlrdn ıyı cocuk yetstırende yok egrısı dogrusu ne cozemedm cocuk yıne gecen aksm sıgarayı gorms dedesnn alms yıyorr aa yedı dıye gulyr böyle bişi varmıııı agznı temzlmyr bakıyor sınrle kalktım meselaaa vurdum elıne cok sınrlendım ama bırdaha gormeym falan deıdm aldm cocugu yere ındırdım masan ustundn budefa bozldulr neyms cocgn elıne vurlmazms kardesım ozmn sıgarayı ortalıga koyma yada elndn al dımı . bız evde esım sıgara ıcer ama asla ortaya koymayz benmde bazı kurallarm var uygulayabıldgmz kadr dunde neyms benm ogln mutfak lavabosnda ellerını yıkckms ınatla taburelerı alıyr ben ızn vermyrm neyse bır kerelık dıyee ızın verıyor cocugn ustu sırılsıklammm yanıı benmı hata yapıyorm ızn vermeyerk omu ızın vererek dogru yapıyor cozemedım cocg ustunde azck otorıtm vardı gozume baktıgı zmn yapmzdı sımdı ınatla yapıyorr ve bende uzluyorum kreş olayınıda halledemedım

bal agzından bal damlıyor ınsallah ole olur ya aslnda öle bak evde paçamdn ayrılmaz gece uyanr benı arar eger yatakda deılsm ama k.v sankı bunu kasıtlı yapıyor ne zor işler yanı bazn dıyorm soncta babanne annane bunlr anne sevgısını verır cocugma kreslerdn ıyıdr onlr canı gıbı bakar ama baznde kadın böle garplkler yapnca kızyorm yınede 2 yas a kadr beklıcm kres ıcın yanı sabretmeye clşyrm bıara dellenmştm yıne bunn tavrlarına alıyordm elindn ama dedım emek harcadı uzlmesım

Alyacım böcüğüm çok teşekkür ederim :)

Adaer canım bebeğin için seni tebrik ettim mi hatırlamıyorum çok sevindim maşallah Allah analı babalı büyütsün inş :) ne çok güzel haber alıyorum bu aralar Allah bozmasın :) güsel haberler getir içindeki mucizeden :)

kız seni tanımıyorbazılarımız sanırsam az tanıtsana kendini tatlışş

güneşim sakın yanlış anlama ama bişi dicem..
kuzenimin kızına babanne baktı 2 yaşına kadar kadın o kadar sahiplenmişti ki kuzenime gece bile vermek istemiyordu o derecede..
ama çok güzel çok akıllı yetiştirdi kuzum pek akıllıdır..

tayini şehir dışına çıktı şimdi kreşe gidiyo
o kadar alışmış ki kreşin eğitimini evde olsak veremeyiz dio kuzenim hergün bi etkinlik yapıyorlarmış geziler tiyatrolar..

günaydın kızlar!
güneşcim yazdıklarınla korkularımı pekiştirdin desem.
benimki de şu aralar babaneci oldu. benim kucağımda bile ona kollarını uzatıp beni al diyor.
yada ben çağırınce bana gelmeyip arkasını dönüyor, üzülüyorum ama diyorum ki annesi sensin bırakıp gittiğin için sana naz yapıyor.
benimkide annem diyor en sinir olduğum şey.
anane ve babane annem diye konuşmamalılar. çocuğun tek bir annesi var niye aklını karıştırıyorsunuz ki? kreşte lmasından evde bakılması bin kat daha iyi.
benimki artık biz evden gideken ağlamıyor mesela.
ama birşeyi yalnış yaptıklarında doğrusunu söyleyince ben 2 çocuk büyüttüm bişey olmadı demesi beni sinir ediyor.
diyeceğim o ki rabbim bizi kimseye muhtaç etmesin, inan çalışan anne olmak çok çok zor.
çocuğun istediğin gibi yetişmiyor.

melodicimm günaydın hoşgeldiinn

nevgüüll hoşgeldin canmm
büdüşün bu fotoğrafı pek tatlı yaa minik adam maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…