Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/B]
casperrrr
gulsunnnn
cuteeeee
pınarrrrrr
böcükkkkk öpüldünüzzzzz
çok güzel olmuşun cnm,bende bjk lıyımmm:lepi:adaer resım ekledım bak sılcem 2 sayfa gerıde
yoksa 1 mıydı
..[/COLOR][/B]
ayy kk bilinçaltıma işlemiş :)))
rüyamda bi yere gidiyomuşum bi kaç gün izin galiba
bi üzülüyorum tüh kızlara haber vermedim merak ederler diye
adacım bende seni öptümm
kızlar rüyamda hamileymişim, tahlil sonuçlarını gördüm
tahlilin başında isim kısmında bebek eşimin soyadı ve benim soyadım var. çok enteresan
ismi belli değil ama soyadı belli diye bebek + soyadı diye rapor çıkartmışlar :)
pasaklıcım bu benim verdiğim tarif mi
ellerine sağlık süper görünüyor
buble....gerçekten inan bana ne sıkıntılar yaşıyoruz hepimiz...
önemseme,üstünde durma,boşver Rabbim büyük de geç...
casperrrr
gulsunnnn
cuteeeee
pınarrrrrr
böcükkkkk öpüldünüzzzzz
böcük ne güzelmişsin sen
kocanla benzeşiyorsunuz ama ufacık görünüyorsunuz küçük yaş kaç sizlerde
kocişim mesaj atmış toplantıdayım aile cüzdanımızın fotokopisini babama yollar mısın? 3 dk içinde insan kaynaklarındaki dosyamdan buldum yolladım okini aldım yolladım die mesaj attım cevap geldi sen birtanesin çok şanslıyım ben çok seni çok seviyorum.her gün bir kere yollasam mı diyorum
ee valla bende çeyiz topiğindeydim ama farklı topiklerdeydik demekki:))gulsunn hep burdaydım ben
ama ceyıs topıcınden cıkmazdım
böcük ne güzelmişsin sen
kocanla benzeşiyorsunuz ama ufacık görünüyorsunuz küçük yaş kaç sizlerde
kocişim mesaj atmış toplantıdayım aile cüzdanımızın fotokopisini babama yollar mısın? 3 dk içinde insan kaynaklarındaki dosyamdan buldum yolladım okini aldım yolladım die mesaj attım cevap geldi sen birtanesin çok şanslıyım ben çok seni çok seviyorum.her gün bir kere yollasam mı diyorum
adacım bende seni öptümm
kızlar rüyamda hamileymişim, tahlil sonuçlarını gördüm
tahlilin başında isim kısmında bebek eşimin soyadı ve benim soyadım var. çok enteresan
ismi belli değil ama soyadı belli diye bebek + soyadı diye rapor çıkartmışlar :)
Şeniz
çok güzel olmuşun cnm,bende bjk lıyımmm:lepi:
:
bırı sana maıl atsa keskeböcükk böcükkk ben göremiyorum yaaaaaaaaaaaaaa silmeee :gitme:
adacım evet senin verdiğin tarifle yaptım çoooook teşekkür ederim harika oldu :lepi:
böcük çok şeker olmuşsun
kına elbiseni eklesene o çok güzeldi