• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nikahta sevgilim ben ve üniversite öğrencisi iki tıfıl çocuk vardı şahit olarak
bana sordu bilmem ki ne desem dedim bu kadar hazırlıkta yapıldı neyse evet bari dedim
sevgilime sordu o kesinlikle evet dedi
sonrada ben bastım ayağına

fularlarıda ben sevmedim
3551.jpg
[/url][/IMG]
ben bunu beğendim yakasına da benim mor buketten bir çiçek

geçmiş olsun cutee
:1hug:

dimii zaman geçmicekmiş gibi geliyodu o zamanlar bi bakmışızki herşey olup bitvermiş hayırlısıyla sende atlat canım inşallah herşey dilediğin gibi olur

bi ben unutmamışımm bizim kartal belediyesinde nikahımız kıyıldı aynen memur basıra bastıra sordu konuştu bide kocaman bi yemek kitabı verdiler
bizede bir kitap verdiler ama ne olduğuu bile bilmiyorum arkadaşa verdik herkes tebriğe gelince birden oda bırakmış bi yerde galiba ,nerde kitap bakalım neymiş dedikte sonradan ;ne kitabı ,aaaa dedi :roflol:

nan nurdan aynısı bana oldu
nıkah başladı bende başladım ayak aramaya mıllet ayaklarıma bakıymışş:roflol:
ımza atarken herıfım bı bastı hemıde 3kez ust uste ezdı
sonra benn gene basmayı denedım gene o bastı
namıssız
eve gelınce vermedım hemen:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

dimii zaman geçmicekmiş gibi geliyodu o zamanlar bi bakmışızki herşey olup bitvermiş hayırlısıyla sende atlat canım inşallah herşey dilediğin gibi olur

bi ben unutmamışımm bizim kartal belediyesinde nikahımız kıyıldı aynen memur basıra bastıra sordu konuştu bide kocaman bi yemek kitabı verdiler

cok tşk ederim canım hepimizin gönlüne göre inşllah

love bacım sen nie benlen konuşmuyon hee,cnm sıkılıyo dion yazıom,sorunun çıkıyo yazıom adına,e soru sordun yazdım ....hıhh yazmıcaam daaa alsanaalsanasmile

ben çok rezil olmuştum nikahta.elim ayağım titriodu . adımı soyadımı sordu falan sonra eşimin doğum yerini sordu önce anlamadım jeton köşeliydi tabi o sıralar sonra anladım ama aklıma gelmedi salon kahkahaya boğuldu.sonra eşim de unutmuş nikah memuru konuşurken benden kopya alıo tabi adam anladı kopya vermeyelim gelin hanım dedi ne utanmıştım yaa:(((

bahtsız gelınsın ellam:1:
ben 2 hafta once nıkah kıyılcak yere gttım memur damada eşinin d tarıhı ne dedı
apışık kaldı cocuk aynı sız gıbımsempatiksalakcinnihemen benımkıne böle böle oldu dedım
bızde heycan coktu ama aklımızdanda cıkarmadık
böcük sen adamın başını belaya sokarsın olm ya :roflol: :roflol: :roflol:

nıyekı-tatlicadiarzu-
:roflol:son satıra koptum böcük:roflol:

nıye nan
yanlış bişi mi deıdım
ben zaten veremedim :)))) misafirlker imam nikahından sonra gitmişti ulen imam nikahı yatsıdan sonra kıyılıomuş zaten yorgunum gitmek bilmediler.sonra ötrü arıom evde örtü yok:) etek arıom etek yok imam nikahındaki kıyafetimi koyayım albme de gülün.örtüyü eşim tuhafiyeden gidip almıştı:))

püüü
edepsız
bı örtüsü bılem yok
ne zmn verdın pekıaklinialirimsmile

kız okuyorum seni içimden teşekkürde ediyorum ama
cute yapma ama ben sizler için buraya geldim en sevdiğim arkadaşlarım burada çoğunluk pekçok kişiye yazamıyorum
senin namında herkese özür borçluyum. bu cevapsızlığımın bir noktada patlayacağını biliyordum.

kusura bakmayın ada, gulsun, nurdan, casper, you know, bal, böcük ve şimdi ismini zikredemediğim herkes

yorumunu okudum kuzum bende bir kafamı kaldırsam arkadaşlık teklif etsem diordum kusura bakma şekerim

böcükk manyaksın nan sen :3:
nıye bee:sinifsinif:
:1hug:

bizede bir kitap verdiler ama ne olduğuu bile bilmiyorum arkadaşa verdik herkes tebriğe gelince birden oda bırakmış bi yerde galiba ,nerde kitap bakalım neymiş dedikte sonradan ;ne kitabı ,aaaa dedi :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

ben bılıom o ne kıtabı
kullanma kılavuzu o yanlış kullanırsanız
elınızde kalır mazallahkaydirigubbakcemile3

bize bi halt vermediler salonda diye herhall
evlenme cüzdanınıda ikimize vediler ben hemen çektim eşimin elinden bide sallıyomm
kendime bi geldim noluyo kızım dedim sanki milli piyango vurduda bileti sallıyımm...:bbo:

nurdaaan bende çok korktum öle şeler sorcak mı die..hiç sevmem öle şeleri nikahta ,sade olsun isterim ki neyse sormadı...içimden kayınvalidenin adı neydi,kayınpederin neydi die sordum o anda aklıma geldide ya sorarsa hatırlamazsam heyecandan die,merdivenlerden düşersem die heyecan yapmıştım ben çünkü çok...

bahtsız gelınsın ellam:1:
ben 2 hafta once nıkah kıyılcak yere gttım memur damada eşinin d tarıhı ne dedı
apışık kaldı cocuk aynı sız gıbımsempatiksalakcinnihemen benımkıne böle böle oldu dedım
bızde heycan coktu ama aklımızdanda cıkarmadık

nıyekı-tatlicadiarzu-

nıye nan
yanlış bişi mi deıdım

püüü
edepsız
bı örtüsü bılem yok
ne zmn verdın pekıaklinialirimsmile
kıss kaynanamın aldıklarını göndercem die evde ne var ne yok göndermişim anamın yaptığı havlular örtüler herşeyi göndermişim çırçıplak kalmışız haberimiz yok:)))

Back
X